Feleğin çemberinden geçtiğinizi düşünüyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 1071 gün önce görüldü
Dertsiz insan yok bu dünyada. En keyfi yerinde olanın da şikayet edecek bir şeyleri mutlaka var.

Herkes bir şeyler yaşıyor, bazıları ufak şeyleri soruna dönüştürürken bazılarının omuzunda çok ağır yükler olabiliyor.

Hayat her zaman bir imtihan sunuyor.Tam bitti derken hep bir yenisini ekliyor üzerine.

Altından kalkamayacağı yükü de yüklemezmiş Allah kuluna ama böyle hissettiğimiz zamanlar da olmadı değil.

Peki siz feleğin çemberinden geçtiğinizi düşünüyor musunuz?

Evet.

Fele%C4%9Fin+%C3%87emberinden+Ge%C3%A7tim.jpg

Felek benim çemberimden geçmiş olabilir, o ısrarla "benim çemberimden geçeceksin uleyn" dese de ben kabul etmiyor ve her şeyin üstesinden geliyorum çok şükür. Ohh canıma değsin :)

Hayatta öğrenilecek yeni şeyler için ömür yetmez. Her kötü tecrübe yeni bir öğreti demektir. O bakımdan kimsenin bu durumda olduğunu düşünmüyorum.

Öğrenilecek şeyler yaşadıkça devam eder. Herkes kendi hayat romanını yazılacak kitap sansa da bilmedikleri çok hayat hikayeleri vardır.
Acısıyla tatlısıyla şükür.

Su an felegin cemberinden geciyorum.
Ne istedin linklerimden fortuna venefica?
Tu es homo non auci,homo inhabilis!

Yooo feleğin benim içimden geçtiğini düşünüyorum .P

biz feleğin çemberini hulahop yapıp belimizi inceltmek için kullandık karr deeşş... S.A

Feleği tanımıyorum.p

Sanki feleğin çemberi bana geçmiş gibi

Kastettiğiniz sınav ise evet bu okulda sınavını vermeye çalışan iyi bir öğrenciyim. Çünkü herşeyin farkındayım ve isyan etmiyorum.

Henüz daha çembere gelmedik; üçgendeyiz.

Geri