Ne hesabı bu? Vadeli TL mevduat olamaz herhalde.Artsın artsın , para kasıyoruz ;d
Ekli dosyayı görüntüle 97003
ABD borsaları faturayı kesiyor şu an. Kararı fiyatlama yoluna gidiyor;
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne hesabı bu? Vadeli TL mevduat olamaz herhalde.Artsın artsın , para kasıyoruz ;d
Ekli dosyayı görüntüle 97003
Ne hesabı bu? Vadeli TL mevduat olamaz herhalde.
ABD borsaları faturayı kesiyor şu an. Kararı fiyatlama yoluna gidiyor;
Abi o nasıl özel müşterilik. %56’dan aldım ben, bilmediğimden soruyorum, bunun dışında farklı bir getirisi mi var? Yada çok önceden mi bağladınız? : dddAynen öyle . Özel müşteriyiz ;d
Çok önceden . Günlük faiz bu.Abi o nasıl özel müşterilik. %56’dan aldım ben, bilmediğimden soruyorum, bunun dışında farklı bir getirisi mi var? Yada çok önceden mi bağladınız? : ddd
Günlük’de iyi almışsın ama güncelleyebilirsin. Bana %43 verdi günlükde yeni. Stopaj %7,5 oldu, cüzzi de olsa düşürüyorlar. Lakin FED kararlarının bizim mevduatı etkileyeceğini de pek sanmıyorum.Çok önceden . Günlük faiz bu.
Dün gelen enflasyon verileri sonrası FED’in Eylül ayı için faiz indirimine gideceğine kesin gözle bakılıyor. Beklenti 0,25 puan.
Fed'den 50 baz puan faiz indirimi, 25 baz puana göre daha yüksek olasılıkla fiyatlanıyor.Dün gelen enflasyon verileri sonrası FED’in Eylül ayı için faiz indirimine gideceğine kesin gözle bakılıyor. Beklenti 0,25 puan.