hemen hemen herkezin bir Facebook adresi bulunmakta ve bazı duyumlarda insanın kulagına gelmektedir
Facebook calma gibi
ben size bir uzman gözü ile öneriler verecegim
Facebooklar nasıl calınır kısa ve özetliyim sizlere
çeşitli yolları var
FAKE (SAHTE HESAP)
TROJEN (VİRUS)
iki yolu var aslında fazlasıda var ama FAZLASINI yapacak olanlar (BİZLER) asla masum insanlara yada cevredeki insanlara yapılmıyanlar.
FAKE hesap sizi belli noktaya kadarkonusturup sizinle bir bag kurduktan sonra
örnek senaryo HEDEF BAYAN ise BAYAN FAKE HESAP HEDEF erkek ise yine BAYAN FAKE hesap
sizler ile bir bag kurulduktan sonra belli bir sebeplerden dolayı Size FOTOGRAF yollamak müzik yollamak YADA XXX.SİTE.XXX adresine Tıklamanızı istiyerek sizin PC Trojen bulaştırmaktır buda Sizi Tamamen ele almak demektir ve siz farkında olmadan uzaktan izleniyorsunuzdur bu CAM KAMERA degl GORUNTU olarak degil KLAVYEDEN basılan her bır tusu kayıt altına alır ve sizi izler bunlara dıkkat edin
bir diyer yol ise FACEBOOK goruntusu verilen web siteleri
SEneryosu bellidir ben Facebook a giremiyorum sen girebiliyormusun bir bakarmısın gibi sebepler ile size verdigi adreslerden e postanızı ve sifrenizi girmenizi ister.
aslında herse bu kadr basit bu HACK yapanlar ise yaşları 13 15 arasında LAMER die tabir ettigimiz Gencler
PEki Adresiniz Calındı ne yapmalısınız bunun da yolları var
hemen Facebook email atıp kimlik fotonuz ile geri alma olanagınız var
şayet sinirlendiyseniz hemen 155 arayıp ihbar etmeniz vede tek bir ifade vermeniz yeterli
mahkeme ile ugrasmak istemiyorum diyorsanız ifadenizde belli şartları doldurduktan sonra KAMUSAL mahkeme acılıyor ve siz asla mahkeme yoluna gitmiyorsunuz
2.yıl yatarı 2.3 binlira para cezasıda var
Umarım bunların hic biri ile karşılaşmassınız ama Gunumuzde ne yazık ki buda mümkün degil.
Bilgilenmenizi icin yararlı konu oldu bence !
K.bakmayın Harf hataları oluyor mazur Görün
ByZehirX THT
Facebook calma gibi
ben size bir uzman gözü ile öneriler verecegim
Facebooklar nasıl calınır kısa ve özetliyim sizlere
çeşitli yolları var
FAKE (SAHTE HESAP)
TROJEN (VİRUS)
iki yolu var aslında fazlasıda var ama FAZLASINI yapacak olanlar (BİZLER) asla masum insanlara yada cevredeki insanlara yapılmıyanlar.
FAKE hesap sizi belli noktaya kadarkonusturup sizinle bir bag kurduktan sonra
örnek senaryo HEDEF BAYAN ise BAYAN FAKE HESAP HEDEF erkek ise yine BAYAN FAKE hesap
sizler ile bir bag kurulduktan sonra belli bir sebeplerden dolayı Size FOTOGRAF yollamak müzik yollamak YADA XXX.SİTE.XXX adresine Tıklamanızı istiyerek sizin PC Trojen bulaştırmaktır buda Sizi Tamamen ele almak demektir ve siz farkında olmadan uzaktan izleniyorsunuzdur bu CAM KAMERA degl GORUNTU olarak degil KLAVYEDEN basılan her bır tusu kayıt altına alır ve sizi izler bunlara dıkkat edin
bir diyer yol ise FACEBOOK goruntusu verilen web siteleri
SEneryosu bellidir ben Facebook a giremiyorum sen girebiliyormusun bir bakarmısın gibi sebepler ile size verdigi adreslerden e postanızı ve sifrenizi girmenizi ister.
aslında herse bu kadr basit bu HACK yapanlar ise yaşları 13 15 arasında LAMER die tabir ettigimiz Gencler
PEki Adresiniz Calındı ne yapmalısınız bunun da yolları var
hemen Facebook email atıp kimlik fotonuz ile geri alma olanagınız var
şayet sinirlendiyseniz hemen 155 arayıp ihbar etmeniz vede tek bir ifade vermeniz yeterli
mahkeme ile ugrasmak istemiyorum diyorsanız ifadenizde belli şartları doldurduktan sonra KAMUSAL mahkeme acılıyor ve siz asla mahkeme yoluna gitmiyorsunuz
2.yıl yatarı 2.3 binlira para cezasıda var
Umarım bunların hic biri ile karşılaşmassınız ama Gunumuzde ne yazık ki buda mümkün degil.
Bilgilenmenizi icin yararlı konu oldu bence !
K.bakmayın Harf hataları oluyor mazur Görün
ByZehirX THT