FB Üyelerinin Bilmedikleriniz Yönleri :D

Konu sahibi son olarak 4525 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazel kocaman kız oldugu halde bebekle uyuyor biliyormuydunuz :D

oyuncak-bebek-resimleri---5.jpeg
[/IMG]
Sonyanın saçlarının gerçek olmadığınıda bilin saçları dökülmüş kızın feruk takıyor :D o simsiyah saçlar onun değil yani :D

Locken kızlardan utandığı için sevgili olmadığınıda öğrenmiş olun :D

PROmetheUS delikanlı gibi adam olduğuna bakmayın gökgürleyince yatağın altına saklanıyormuş :D

TATLI sesi çok ince o yüzden cığ yumurta sarısı içiyormuş sesi daha güzel çıksın diye :D

àRtì§tìc aman bu artise bakın köpekleri görünce yolunu değiştiryor anında kaçıyormuş :D
yasli-kopekler.jpg

ApqA her gece uyurken ağlıyormuş bende şok oldum :D

Henna çok şarkıcı olmak istediğini ama sesi çok çirkin olduğu için şarkıcı olamadığınıda öğrenin :D

Z3yn3P 1 sınıfın sonuna kadar annesiyle okula gitmiş okuldakilerden korkuyormuş :D

YeK..!in mafya babasıymış Esnaftan ve dilencilerden para topluyormuş :D

Neria_ sivilceli bir kızmış sivilcelerinden sebep dışarı çıkamıyormuş :D
si.jpg

YABGU 12 yaşına kadar alttına yaptıgını bana sır olarak söylemişti bende sizle paylaşım dedim :zuha:

CastieL okuma yazmayı 3 sınıfta öğretmiş annesi bana söyledi :D

AeQUiTaS Burada bize bagıran kişinin sevgilisinin yanında titrediğini biliyor muydunuz. tamam hayatım yapalım olur diyormuş :zuha: Sevgilisi söyldi bana :D

EndgirL feminist oldugunu gerçek hayatta biliyor muydunuz erkek düşmanı bu kız uzak durun :D

Elif küçülmüş elbiselerini hala saklıyormuş. cimri kız ver başkalarına giysinde :D

HerculeS 7 yaşına kadar emzik kullandığını biliyor muydunuz :D Okula kadar kullanmış :zuha:
emzik.jpg

Misz Dijl sokakta yürüken kulaklık kıulagında şarkı söylüyormuş :D sesi Güzelmiş o yüzden bişey demiyorlarmış :D

paradise Sınıf birinci olmak için bu kadar ders çalısıyormuş :D Şuan sınıfın 2. si :D

PatroN çok çapkın oldunu biliyormuydunuz güzel kızlara laf atıyormuş :D

Remus kız parfümü kullandığını biliyor muydunuz :D

EmRe hala küçüklük dişlrini saklıyormuş. ne yapacaksa artık dişlerini :D

MeMaTi genç olmasına rahmen unutma hastalığı varmış :D Herşeyi unutuyormuş :D

DnZ rockçuymuş rock şarkılarına kafa sallayarak eşlik ediyormuş :D

TıLsıM Masallardaki beyaz atlı prensini bekliyormuş. Beyaz at kalmadı ama sen bekle hala :D

beyaz-atli-prens1.jpg

Eva ve amy biribirini küçükken çok kıskandığını biliyor muydunuz annesi birne ne alıyorsa diğerinede aynısını alıyormuş :D yeterki kıskanmasınlar :D

She` okuldayken arkadaşlarını dövüyormuş :D Korkulur bu kızdan

Aşk-! Azam küçükken ağlayarak her istediğini aldırıyormuş :D

Not : Çok uğraştım umarım begenirsiniz. Hepinizi yazmak içinde çok uğraştım ama yazamadıklarım kusura bakmasın olur mu.. bazılarınızda kızar diye etiketlemedim :S
Ama bunun devamını getirebilirim..

allasen ne çapkınlıgımı gördün yine yazıp çizion :D

benim sesim kalın yau :D

güzel olmuş canım emeğine sağlık :)

Perii o yatağın altındaki fareler söyledi dimi bunu ah onların ben varya o kadarda onlara peynir taşırım her gece ulan ne hain çıktılar yazık be yazık :zuha:

ay yatağın altında fare olduğunu kaçırdım ağzımdan tüh bak şimdi bunu silsem mi ne :haha:

begenmenize sevindim :) @tatlı sesinin kalın oldugunu bu sayede öğrendik :D

PROmetheUS bilmem kim söyledi senin korkak oldunu :D

Aslında beni ters yorumlamışsın anlık gördüğümü bile kolay kolay unutmam :p yinede emeğine sağlık teşekkürler Perii...

seni utanmaz seni :zuha:

@Perii o korkağım ki az önce sırf süt almak için (telefonla konuşmak için değil) dışarıya çıktım :haha:

demek biriyle telefonla konuşmak için dışarı çıktın agzından böyle yakalanırsın işte sen :D ben öyle bişey düşünmemiştim :)

demek biriyle telefonla konuşmak için dışarı çıktın agzından böyle yakalanırsın işte sen :D ben öyle bişey düşünmemiştim :)

eyvah bak görüyor musun büyük çam devirdim oysa bu devlet sırrıyda ya tüh ne yapsam ki acaba şimdi yok aslında siz yanlış anladınız ben telefonla konuşmak için değil telefondakiyle sohbet etmek için dışarı çıktım mı desem :zuha:

eyvah bak görüyor musun büyük çam devirdim oysa bu devlet sırrıyda ya tüh ne yapsam ki acaba şimdi yok aslında siz yanlış anladınız ben telefonla konuşmak için değil telefondakiyle sohbet etmek için dışarı çıktım mı desem :zuha:

Erkek milleti işte babasının yanında konusamıuyor kız arkadasıyla babası kıızyor diye dışarı çıkıyor zaten neyse...

Evet saklıyorum napıyım çok hoşuma gidiyor :DDDDD

Güzel olmuş emeğine sağlık :)

Evet sesimi Beğenmem,Amaşarkıcı olmak istediğim Külliyen yalan ! :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri