Fazla Şişirilen Filmler

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Fight Clup benim için öyle bir filmdi. Kabul etmiyor bunu kimse, ben mi iyi bir ruh haliyle izlemedim acaba.
ünide kızlarla izlemiştim, tek izlesem farklı etki yaratır mı acaba.

• Beğen
Tepkiler: X
Fight club kadar orjinal senaryosu olan kac film var ki? Bende 1-2 kere izledim delisi degilim ama kult bir film kesinlikle.
Ashriel IMDB ve Rotten tomatos puanlarini haketmeyen filmlerle alakali bir konu actirayim bizim deli ressama. Fight Cluba gelene kadar neler var neler. :)

Aslında pek çok film var. Özellikle filmle alakalı bir bilgi edinmiş, duymuşsam fazla beklentili izliyor ve filmin ruhunu kaçırabiliyorum. Fazla şişirilen filmlerde ise ilk aklıma gelen Forrest Gump.

Fight club kadar orjinal senaryosu olan kac film var ki? Bende 1-2 kere izledim delisi degilim ama kult bir film kesinlikle.
Ashriel IMDB ve Rotten tomatos puanlarini haketmeyen filmlerle alakali bir konu actirayim bizim deli ressama. Fight Cluba gelene kadar neler var neler. :)

olabilir diyorum ya bu kadar seveni var acaba ben mi iyi bir ruh haliyle izlemedim. çünkü çok bir şey de hatırlamıyorum filmden, sadece sonucunu hatırlıyorum ki zaten tahmin etmiştim :d çok şaşırmamıştım acaba o yüzden mi yer etmedi bende.
en iyisi bir ara tekrar izlemek.

seven filmi var bilirsin ben onu da ahım şahım bulmadım. kötü demiyorum asla ama abartıldıkları kadar değiller bence.
sanırım ben filmden anlamıyorum. :(

bu arada deli ressam kim

Son düzenleme:
Geri