Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle her şeyin fazlası zarar. Merhametten maraz doğarmış.
Nedendir bilmem ama gerçekten karşılıksız saf iyilik yapan insanları karşısında ki insanlar basit görür ve bu insanlar genel de yerlerinde sayarlar. İyilik ve buna eş değer şeyler bu dünya için çok fazla sanırım.
Yorumlari okudum icim karardi.
Ben inadina iyi niyet diyorum, bi kere insan kendini nasil degistirsin. Yani ben degisemem, neyi kaybedeceksem kaybederim ama iyi niyetim baki kalir. Olamaz mi :aeg:
güven duygusu sıradan bir hale gelir herkese güvendikçe bir o kadar kazık yeme ihtimali fazlalaşır
bazı insanlarda istenilse de içteki iyi niyet kolay kolay bırakılamaz ancak yaşamalı ve görmelidir bazı şeyleri yaşadıkça bunu anlar kendiliğinden düşünceleri değişir.