Fazla değerden usanan kadın aldatır..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erkek işinde gücünde olur,Eşine her şeyin en güzelini alır,yapar.Onu rahat yaşatmak için kendi hayatından vazgeçer..Ama bir bakmışsın ki kadın onu en yakın dostuyla veya sosyal medyada tanıştığı ciğeri beş para etmez serkeş biriyle aldatır..Böyle örnekler etrafımda aşırı çok başrollerinde nedense hep kadınlar var.!!

Erkeğin de kadının da peşinde koşturanı daha çok seviliyor…

Bu adamı Müge Anlı’dan hatırladım..

Eşi tiktoktan tanıştığı adama kaçmıştı adam yinede karısını geri istiyordu..Sanırım kocası çalışmıyordu engelli diye kadın çok bunalmış kaçmış çünkü her şeyi çeken genelde kadın olduğu için onlar kaçıyor evden..

Gereksiz herşeyden kaçının fazla sevmekten sevilmekten ve dünyada bir tek kişi varmış gibi yaşamaktan kaçının.

He canım en mağdur sensin. "Çok değer" verirken özgür de bırakabildin mi acaba? Dengeyi kurabildin mi? Yoksa olay sadece vermekte şeklinde mi algıladın?

Geçen benim tiktok’a bir kadın özelden yazdı..bizim köylüymüş bana insta verdi oradan yaz dedi kimliğinle..bende sahte hesapla girdim baktım böyle uzun uzun 20 yıldır görmedim ama hatırladım kadını evliydi çocukları vardı..hala yazıyor cevap vermedim..!niyeti nedir çözemedim kimliğimi açığa mı çıkarmak yoksa macera mı arıyor bilemedim ama bizi rezil edeceği garanti..O konuda hiç taviz vermem samimi olmam asla evli,sevgilisi olan kadınlara..umarım eşini aldatmıyordur devir kötü kimseye güvenilmiyor..

Aldatmanın değer vermek ile ilgisi yoktur, karşı taraf şayet irade olarak zayıf ise herhangi bir şeyi bahane edip aldatabilir.

daha fazlasını biz yapıyoruz
kadınları üzmeyin

Çok içten yazmışsınız. Dokunaklı. Hepiniz partnerlerimiz tarafından en az bir kez aldatılmışsınız gibi bir his düştü içime. Niye öyle oldu?

Aldatılmaktan ziyade niye aldatıldığınızı anlayamamış olmak koymuş size. Evet, tam olarak öyle olmuş.

Neyse, ben Freud değilim. Çocukluğunuza kadar falan inemem. Zamanda en fazla 20 sanise atlayabiliyorum. Ha bize 20 sene atladılar, orası başka.

Cinsiyet ayrımı yapmak bu konuda neredeyse imkansız çünkü aldatan kadın da olsa erkek de olsa sonuçta yine bir erkek ya da kadınla aldatıyor ve böylece sayı da eşitlenmiş oluyor.

Cinsiyet ayrımı yapmak bu konuda neredeyse imkansız çünkü aldatan kadın da olsa erkek de olsa sonuçta yine bir erkek ya da kadınla aldatıyor ve böylece sayı da eşitlenmiş oluyor.

Çöp kovasıyla, şamdanla falan aldatıyorsa? Ya da ne bileyim spor arabayla, yazar kasayla, lüks tekneyle, makam koltuğuyla...

Eşya ile aldatma diye bir şey de var.

Çöp kovasıyla, şamdanla falan aldatıyorsa? Ya da ne bileyim spor arabayla, yazar kasayla, lüks tekneyle, makam koltuğuyla...

Eşya ile aldatma diye bir şey de var.
Bu tarz iddialarda sürekli olarak aldatan kişilerin sayısına bakılıyor oysaki aldatmaya ortak olan da sonuçta ihanet ediyor.

Bu tarz iddialarda sürekli olarak aldatan kişilerin sayısına bakılıyor oysaki aldatmaya ortak olan da sonuçta ihanet ediyor.

Söylemek istediğini ilk seferde de anladım. Şunu demek istiyorsun, erkek eşini aldatıyorsa kadınla aldatıyor, kadın eşini aldatıyorsa erkekle aldatıyor. Dolayısıyla bir aldatılan, iki aldatan var ve aldatanlar karşı cinsiyetlerde olduğundan aldatılan kadın da olsa erkek de olsa hem kadın hem erkek tarafından aldatılmış oluyor. Diğer bir ifadeyle, hem karşı cinsiyetin hem de hemcinsinin ihanetine uğramış oluyor.

Buradan hareketle şu cinsiyet daha fazla aldatıyor demek manasız, eşit sayıda çıkıyor diyorsun. Aslında onu da demek istemiyorsun da, bir aldatma vakasında her iki cinsiyet de işin içindedir, boş boş konuşmayın demek istiyorsun.

Seni seven bir kadını aldatıyorsan aptalsındır abi, bu böyledir.

Geri