Faydali Bilgilerde Bugün

• Kullanıcı Süreyya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Günün Trendleri
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
@Sezen @Thalassa ve w hanım
türkiye'de satılan standart ebattaki erkek cüzdanlarına tl, dolar ve kısmen pound sığabiliyorken euro sığmayıp cüzdandan taşıyor. 5 ve 10 euro sanırım daha küçük ebattaydı belki onlar sığabilir fakat size bir sualim var ki, yaşadığınız ülkelerde erkek cüzdanları standart olarak daha mı derin? euro cüzdandan taşma yapıyor mu?
daha anlaşılır olması adına görsel ekledim.

Ekli dosyayı görüntüle 67127

Ekli dosyayı görüntüle 67128

Kenevir ormandan daha fazla oksijen sağlayan bir bitkidir....

İnsanın kalça kemiği betondan daha sağlam.....

Sabahattin Ali Bulgaristan sınırında Türkiye'den ayrılmak üzereyken kendisine rehberlik yapan kişi tarafından öldürüldü. Öldürme gerekçesini ise milli duygularına yenik düşmesi olarak gösterdi.
Öğrendiğimde içimi ürperten bir bilgi.

Hayat cinsel yolla bulaşan ölümcül bir hastalıktır.
Eksik olduğunuz bilgi

ağustos böceğinin sadece 4 hafta yaşadığı için kışlık erzak toplamaya ihtiyacı olmaması, meşhur hikayede karıncanın karaktersiz bi şovmen olması. adam üç beş güne ölecek ulan. bugün sana çok sinirliyim bahçe karıncası

Özellikle hamileyseniz sokak hayvanlarindan ve dışarıda yeme kültüründen ekstra uzak durmalısınız. Bu gelişi güzel verilen klasik bi tavsiye değildir. Size pek bi şey yapmayan fakat cenin dokusunda ciddi tahribat yapabilen parazitler başta kediler olmak üzere sokak hayvanlarınca bulaşır. Çocuğunuzun engelli doğmasi ya da düşük yapmanız hele şu zamanda göç dalgasıyla da artan zoonoz patlaması ile zayıf bi ihtimal değildir. Kedi köpek ile iç içe olan çiftliklerde danalar da taşıyıcılık yapabildiğinden az pişmiş et,ciğer vb. ürünlerle de taşınma durumu söz konusudur.

cinsiyet değiştirme operasyonlarında kadından erkeğe geçiş oluyorsa, erkek cinsel organı genelde sırttan yapılıyor. bacaktan yapıldığında enfekte oluyor ve kemik kırılabiliyormuş. bu bilgiyi seneler önce okumuştum, güncelliği devam ediyordur diye düşünüyorum. umarım faydasını gören olur.

Embriyonik dönemde tüm canlılarda penis benzeri bi yapı vardır. Cinsel faktörleri belli olunca erkeklerde bu yapı gelişip penis adını alır, kadında gelişmez körelmiş kalır ve klitoris adını alır. Erkeklerdeki penis kadındaki klitorise denktir. Erkekten kadına cinsiyet değiştirmede hekimler glans penisi klitorise dönüştürür. Skrotum, vulvaya denktir yine cinsiyet değiştirmede skrotum vulvaya dönüştürülür. Vagina oluşturmak için erkeklerde de doğuştan, bir vaginanın sigabilecegi anatomik boşluk vardır,herhangi bi organ sıkıştırmadan vagina da kolayca oluşturulur. Kısacası erkekten kadına geçiş çok daha kolaydır. Cinsiyet degistirenlerde cinsel anlamda klitoral orgazma ulaşmak kolayken,vagina yapay olduğundan ve aynı neuronal siklusun cerrahi müdahale ile kurulması mümkün olmadığından vaginal orgazm söz konusu olmaz. Vagina tünel,kanal gibi anlamlara gelir. Bu anlama gelen vücudun bi çok bölgesinde bulunan vaginalar vardır.Kimi uzmanlar vaginal orgazm diye bir şey olmadığını kassel iletimle aslında klitorisin uyarıldığını savunurken,kimi uzman bu iki orgazmı ayrı ayrı ele alır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sux
Kadın milletinden hiç yüzünüz gülmez. Faydalı bilgilerde kalsın .

Ayni anda abdest bozup,kan veremeyiz mis.
Bilsem ne bilmesem ne?

Nyc masallah..alistira alistira yaz.
Bilgi şokuna girijiz.

Geri