Favori Hazır Kahveniz

Konu sahibi son olarak 3003 gün önce görüldü

Favori Hazır Kahveniz

• Nescafe

Kullanılan: 1 50.0%
  • Cafe Crown

Kullanılan: 1 50.0%
  • Jacobs

Kullanılan: 0 0.0%
  • Vip

• Cafe Vreno

• Kullanılan toplam oy
    2
Mesela vereceğim adrese 1 tane 56'lı gönderebilirsiniz.
Çok makbule geçer, geri çevirmem.
Çok tüketiyorum.
0030782_AD.png

Tüketmiyoruz.
Zararlı

o ne demek ya ashgfdaghsfd :D

Bi yerde denedim Guatemala adında güzel bir kahvesi vardı ne zaman da o mekana gitsem hep onu içiyorum belki daha farklı bir adı türü var ama bilemiyorum (İtalyan kahvesi oldugunu sanmiyorum) kahvenin adı Guatemala idi ortada gulecek bir şey göremiyorum gülme :liv:

Bi yerde denedim Guatemala adında güzel bir kahvesi vardı ne zaman da o mekana gitsem hep onu içiyorum belki daha farklı bir adı türü var ama bilemiyorum (İtalyan kahvesi oldugunu sanmiyorum) kahvenin adı Guatemala idi ortada gulecek bir şey göremiyorum gülme :liv:

yok şuna güldüm; guatemala kahvenin menşei, espresso gibi bir isim değil :p yoksa espressonun guatemalasını da içersin, colombiasını da içersin .pp
ya da guatemalanın espressosunu da içersin, lattesini de içersin, capuccinosunu da içersin.. gibi gibi :D

yok şuna güldüm; guatemala kahvenin menşei, espresso gibi bir isim değil :p yoksa espressonun guatemalasını da içersin, colombiasını da içersin .pp
ya da guatemalanın espressosunu da içersin, lattesini de içersin, capuccinosunu da içersin.. gibi gibi :D

İşte o bi Espresso değildi.
Belki fazla kahve kültürüm yok ama detaylara dikkat ederim. Aroması hoş güzel bir kahve işte bi daha ki gidisimde sorup öğrenirim hangi kahve türü olduğunu.

Geri