favori eurovision parçaları

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Mor ve otesi - Deli / 2008
Manga - We could be the same / 2010
Arash & Aysel - Always / Azerbaycan 2009

Şebnem Paker'in şarkısı 5 defa paylaşılmış, az bakın olm şu konulara post atarken.

[YOUTUBE]ol5YMjU37QI[/YOUTUBE]

raskol, üşenmedim saydım beni de dahil etmişsin. ben dinle'yi değil, beşinci mevsim'i paylaşmıştım. biraz diqqat pls. :dd

[YOUTUBE]xSOw4KGiY8U[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Pi7bXJvQ780[/YOUTUBE]

adam şebnem paker paylaşmayın yeter demiş, aynı sayfada bi şebnem peker daha. vallahi bu üyeler eğitilmezdir :dddd
aklıma hemen effffso oldukları için lanemoje, lejla, molitva, wild dances, for real vs. geliyor ama kıyıda köşede kalmış çok güzel şarkılar da var bistra voda, love in rewind, algo pequenito gibi. allam o kadar çok ki oggy bi gün sırf eurovision parçaları listesi yapmak için buluşmalıyız senle. :D rastgele bi tane paylaşayım:

[YOUTUBE]arSnpxfOD2k[/YOUTUBE]

Anastasia Prikhodko - Mamo

[YOUTUBE]vxZGknFxE58[/YOUTUBE]

Yohanna - Is It True

[YOUTUBE]qqE69feyEOU[/YOUTUBE]​

vay canına yaa ahaha 2 sene önce tam da bugün günahımı almışsın. dinle de efso ama biz beşinci mevsim şebnem pakercisiyiz, gecikmeli özrünü bekliyorre.

Şebnem Paker in Dinlesini hep çok sevmisimdir

Şimdi emin olmak için tekrar saydım ve haklısın, riiili sori. Bi çok güzel şarkı var da benim için Eurovision deyince Secret Garden'dır

2017 eurovisionu kimse izlemedi sanırım. :cici:

[YOUTUBE]SWaQdHoCvYk[/YOUTUBE]

Tina Karol - Show Me Your Love

[YOUTUBE]y84MEQExWIk[/YOUTUBE]

Inga & Anush - Jan Jan

[YOUTUBE]YhfqLTT8mpo[/YOUTUBE]

Jessy Matador - Allez Ola Olé

[YOUTUBE]-NlvQ6Ln9fc[/YOUTUBE]​

1 saatlik finali seyrettim 2003 Sertab Erener.

[YOUTUBE]PuAvGobyFrQ[/YOUTUBE]

şebnem pakergillerden bir hanımefendi, çok uzak değilmiş gibi geliyor ama 2000 yılında -RESMEN 18 YIL ÖNCE- temsil etmiş bizi. bence çok güzelmiş şarkısı.

Geri