Fatma Şahin Vurdumduymazlığı

Konu sahibi son olarak 137 gün önce görüldü

Muharrem Sarıkaya'ya aşırı öfkelendim. Sen kimsin bir çalışana tokat atıyosun ya
Sonradan özür dilemiş. Kamera önünde olmasaydı özrü bırak üstüne azarlardı çocuğu kesin.

Fatma Şahin'in yüz ifadesi bile değişmedi. Nasıl normalse artık.

Bunların için insanın hiçbir değeri yok, bu kaçıncı vukuatlı davranışları. Siyaseti sadece ceplerini doldurmak için yapıyorlar ve kaymağını güzelce yiyorlar. Çocukları Amerika'da eğitim alıp, Rio karnavalın da eğleniyor.
En çok kızgın olduğum şey o tokatı yiyip de karşılık vermemesi, veremiyor olması çok can yakıcı.
Şimdi gelip buraya yok işte işinden olur, ailesini geçindirmek zorundadır falan yazacaklar olacaktır.
Benlik her şeyden önemlidir, sıçarım işine.

Madencileri tekmeleyen herif de unutulmasın, malum seçmen çok sever bu davranışları

Tokattan daha çok bu tepkisizliğe şaşırdım doğrusu. Çünkü bu anormal ve bir o kadar da aşırı davranışa tepkisiz kalınması ruhsuz ve acımasız bir insana işarettir. Hiç mi irkilmez, ne oluyor diye duraksamaz insan?

İnsan hangi mevkide olursa olsun hiçbir koşulda etrafına karşı saygısını / nezaketini yitirmemelidir. Yaşanan olay çok üzücü.

Geri