Fatih Terim yuvaya döndü

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
adsfsadfdsfdsa :D

Nerede kalmıştık.. GalatasaraySK

yazmış twitterdan bir beşiktaşlı olarak çok sevindim.

Aklıma hep pirlo gelir fatih terim dediklerinde

6 Süper Lig
2 Türkiye Kupasi
1 Uefa
2 Türkiye Süper Kupasi sahibi akıllara gelir Hoşgeldin ımparator

Beşiktaşlı olarak sevinmiş : ) Biri sorsun arkadaşa Terim döneminde takımı kaç kere şampiyon olmuş.

0yS3Eo.png

25446313_1879012758810866_1325988037425960517_n.jpg

Yardımcı hoca ulu johan olacakmış hadi inş:D

Hem yumurta kapıya dayanınca Fatih kötü gidince Fatih gel Fatih kötü git hep aynı senaryo.

Hoşgeldin dediklerinizi güle güle gönderdik.

DRmZEelW0AIM_qN.jpg:large

Ben bile mutlu oldum bu habere
hemşerim oldugu icin bi ayri seviyorum :parti:

Bu adam değil miydi en son kovulduğunda ben buraya artık başkan olarak dönerim diyen? Şlkjlkjk

Gram sevmiyorum, ama hayırlısı.
Elmander olayı bir şekilde gerçekleşirse iş değişir ama, Elmander adamdır!

[YOUTUBE]Ml05GBlulrg[/YOUTUBE]

Galatasaray'a hayrlı olsun!

Bu adam sırf ego.. Vakti zamanında evet iyiydi ama şuan boş, tırt.. Keşke adının arkasına sığınmayacak birini alsaydınız, zira isminden başa bir şeyi yok.. Eskidenmiş o imparatorluğu.. Bknz: Milli takım.. Milyonları götürdü, sonuç sıfır.. :hıı:

Aziz yıldırım değil miydi "ben buradayken kocaman ve yanal gelemez!" diyen. birisi geldi sıra diğerinde. Polemik yaratacağınıza kendi önünüzde ki ne bakın önce.

Aziz yıldırım değil miydi "ben buradayken kocaman ve yanal gelemez!" diyen. birisi geldi sıra diğerinde. Polemik yaratacağınıza kendi önünüzde ki ne bakın önce.

Kendi adıma konuşmak gerekirse polemik yaratmak gibi bir amacım olsaydı yazarken daha sivri ve sert bir üslup kullanırdım Mert.. :) Ben hiç bir zaman Aykut'un gelişini savunmadım savunmam da.. Savunan varsa bileme ben kendi adıma konuştum.. Alex gittiğin gün Aykut benim için bitti, Aziz Yıldırım da bitti.. Yıl olarak 2012'ye tekabül eder bu da.. :bekle

Geri