Fatih Terim Hangi Takımlı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Fatih Terim hangi takımlı
Fatih Terim hangi takımı tutuyor
Fatih Terimin tuttuğu takım
fatih-terim-schalke-toplanti-123.jpg

Fatih Terim, Adana Demirspor'dan Galatasaray'a transfer edilmiş "İmparator" lakaplı teknik direktördür.

Ayrıca "Commendatore" lakabı da vardır.

Fatih Terim Galatasaray'lıdır. Her fırsatta Galatasaraylılığından bahseder.

Şu anda milli takım teknik direktörüdür.

Paranın olduğu her yerde. Oldum olası midemi bulandırmıştır. Hiçbir zaman sevmedim(bu konuda o da bana çok kırgındır eminim). Futbolun afyona dönüştüğü bir ülkede renk propagandası yaparak milyonları götürüyor. Bizim aveller de imparator len, gs için canını verir len, yedirmeyiz len diye arka çıkıyor. Normal şartlarda en fazla kebapçı olması gereken adamın geldiği noktaya bakın, inanılmaz…

Paranın olduğu her yerde. Oldum olası midemi bulandırmıştır. Hiçbir zaman sevmedim(bu konuda o da bana çok kırgındır eminim). Futbolun afyona dönüştüğü bir ülkede renk propagandası yaparak milyonları götürüyor. Bizim aveller de imparator len, gs için canını verir len, yedirmeyiz len diye arka çıkıyor. Normal şartlarda en fazla kebapçı olması gereken adamın geldiği noktaya bakın, inanılmaz…
renk propandasıyla neyi kastettin o kısım biraz anlaşılmıyor. şu gündemde olan para mevzusunu diyorsan onun renkle bir ilgisi yok. milyonlarla oynuyor diyorsan günümüz futbolu bu değil mi zaten? böyle bir kariyere sahip biri bırak da oynasın. (her ne kadar futbolda böyle büyük paraları saçma bulsam da) buradan vurman biraz ilginç olmuş. : / kebapçı olması gereken adamın karakterini, kişiliğini geçtim futbol kısmına girersek tek başına bir kulüp olduğunu bizden daha iyi biliyorsunuz, dikkat et üçüncülüğünüz gider.

renk propandasıyla neyi kastettin o kısım biraz anlaşılmıyor. şu gündemde olan para mevzusunu diyorsan onun renkle bir ilgisi yok. milyonlarla oynuyor diyorsan günümüz futbolu bu değil mi zaten? böyle bir kariyere sahip biri bırak da oynasın. (her ne kadar futbolda böyle büyük paraları saçma bulsam da) buradan vurman biraz ilginç olmuş. : / kebapçı olması gereken adamın karakterini, kişiliğini geçtim futbol kısmına girersek tek başına bir kulüp olduğunu bizden daha iyi biliyorsunuz, dikkat et üçüncülüğünüz gider.
İnsanımız konu futbol olunca sırf kendi takımının bir parçası diye haklı yada haksız farketmeksizin sahipleniyor. Renk propagandasından kastım bu. Bunu doğru bulmuyorum. Ki bu sadece gs özelinde olan bir durum değil. Taraftarı veya bir kitleyi arkasına almak adına popülizm yapmasıdır bahsettiğim. Bu tür şeyler kişiyi bir noktaya kadar üstün tutuyor ve dokunulmaz kılıyor. Oysa herkes hesap vermelidir, verebilmelidir. Terim’in geçmiş siciline bakılırsa neden bu şekilde düşündüğümü daha iyi anlayabilirsin. Kariyer konusuna gelirsek bu kadar iyi sonuçlar almış olmasındaki en büyük etken kendisi değil, kulübün büyüklüğüdür. Kendisinin de etkisi vardır muhakkak. Ama tüm rolü bu adama biçmek de bana kulüp içinde emek veren onlarca belki yüzlerce kişiye yapılan bir tür haksızlık gibi geliyor. Haddinden fazla anlam yükleniyor. Bizim 3. olmamız, şampiyon olmamız yada küme düşmemiz zerre umurumda değil gerçekten.

Valla Plesk yanlis anlama bu dolandiriciligi Aziz Yildirim yapmis olsaydi neler neler yapilirdi ki yapildi da fenerbahce yerden yere vuruldu.

Gelmis gecmis en buyuk skandala imza atilmasina ragmen Fatih Terimin imza attigi skandalda nedense herkes sus pus.

Valla Plesk yanlis anlama bu dolandiriciligi Aziz Yildirim yapmis olsaydi neler neler yapilirdi ki yapildi da fenerbahce yerden yere vuruldu.

Gelmis gecmis en buyuk skandala imza atilmasina ragmen Fatih Terimin imza attigi skandalda nedense herkes sus pus.
niye yanlış anlayacağım. fatih terim fonu konusunda da yazdım. olay en ince ayrıntısına kadar araştırılmalı, pisliğe bulaşan kim varsa yargılanmalı zaten. bu sadece bu olay özelinde değil. her konuda. yalnız bunu yaparken bu olayı kulübe bağlayıp buradan kimse holiganlık yapmasın. senin dediğin durumda güç devreye giriyor. türkiye gerçeğiyle karşılaşıyoruz. isim yapmış biri, arkası sağlam, bağlantıları var. tabii ki kolay kolay girilmiyor, girilemiyor bu topa. bu bugün fatih terim yarın bir başkası. azıcık bir bağlantısı olanların neler yaptığını çok iyi biliyorum, fatih terim gibi bir isim neler yapabilir sen düşün.

• Beğen
Tepkiler: W
İzmir Spor Zirvesi'ndeki açıklamaları yine gündemde.

Geri