Neden haftaya oyuncular gercek oyuncu oluyor anlamadim dogrusu. Neyse umut fakirin ekmegidir umutlanmaya devam et.Süper Lig takım oyuncularından bahsediyorum, bizim oyuncuları onlarla bir tutmayın çünkü haftaya yenileceksiniz!!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden haftaya oyuncular gercek oyuncu oluyor anlamadim dogrusu. Neyse umut fakirin ekmegidir umutlanmaya devam et.Süper Lig takım oyuncularından bahsediyorum, bizim oyuncuları onlarla bir tutmayın çünkü haftaya yenileceksiniz!!!
Böylemi yeneceksiniz bizi?Süper Lig takım oyuncularından bahsediyorum, bizim oyuncuları onlarla bir tutmayın çünkü haftaya yenileceksiniz!!!
Maça taraftar mı çıkıyor? Farklı görüşler her zaman olur ancak oyuncuları bu durum etkilemez, sonuçta Galatasaray'a ya da başka bir takıma yenilmemek için sahaya çıkıyorlar.Böylemi yeneceksiniz bizi?
Taraftarlardan yönetime tepki: Kadıköy'de istifa sesleri!
Fenerbahçeli taraftarlar, Kayserispor maçında, "Yönetim istifa" tezahüratında bulundu.
![]()
Taraftarlardan yönetime tepki: Kadıköy'de istifa sesleri!
Fenerbahçeli taraftarlar, Kayserispor maçında,www.cumhuriyet.com.tr
FB'de ic savas baslamis sen hala neden bahsediyorsun. Koc Ali ve Kartal gelecegini düsünüyor simdiden.Maça taraftar mı çıkıyor? Farklı görüşler her zaman olur ancak oyuncuları bu durum etkilemez, sonuçta Galatasaray'a ya da başka bir takıma yenilmemek için sahaya çıkıyorlar.
Neyse haftaya nasılsa göreceğiz.
Ali Koç uyusun rüyasında belki görür xdAli Koç'a sarı-kırmızı yakışmaz ancak Icardi'ye sarı-lacivert yakışıyor.
![]()