Fatih Erbakan: Zinanın suç sayılması için bize oy ver

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
bunların tek derdi milletin uçkuru, milletin bacak arası. en çok zinayı kendi kesimleri yapıyor oysa. ayrıca kime göre zina, neye göre zina ? ben senin inandığın dine inanmıyorum belki ? milleti ekonomik olarak düzenlere sesini çıkarmazlar, ama kimin kiminle sevişeceğine karışmaya kalkarlar. günahsa benim günahım sanane. önce gidin cemaat ve tarikat yurtlarında çocuklara hallenenen şerefsizlerin çözümünü bulun. ayrıca gençliğinde adnan oktar kankan ile ne haltlar yedin onu da anlat.

Son düzenleme:
İmam nikahı kolay bişe. Eskorta giderken bile yapıyor adamlar. Muhammed yakut anlattı bu işleri ordan biliyorum

babasının keşke zekasın dan azcık alaydı

zeka ve bunlar, akıl düşmani ve kadın düşmanları

Tamam fatih abi aynen abi

tabii bro manyak mısın, küçüğün rızası varsa problem yok. gel yarın eskorta gidip nispet yapalım ben ısmarlıyorum sırf buna inat, sıkıyorsa karışsın.
lale işte konuşuyor ya :D bütün pislikleri bunlar yapıyor kendi sağ görüşlü arkadaşlarımdan biliyorum.

Partisini kaptırmış bir adamdan korkuyorsunuz. Ama doğru söylüyor. Suç sa suçtur ve yasa ile de hak olmaz.

Grup olarak yakalanmanin cezasini ne dusunuyorlar acaba merak ettim.

Partisini kaptırmış bir adamdan korkuyorsunuz. Ama doğru söylüyor. Suç sa suçtur ve yasa ile de hak olmaz.
Yahu kardeşim zina niye suç olsun? Birbirini affedersin ken insanların bana ne zararı olabilir? Zina dinde haram ise Allah cezasını verecek zaten. Bunlara mı kalmış suç sayıp ceza vermek? Kim kimle yatmış kalkmış bunlara ne? Kim kimden ne çalmış kim hırsızlık yapmış onların peşinden koşsunlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Küçüğün rızası derken yüzünüz kızarmıyordu, kuran kurslarında küçücük çocukları istismar ederken hepsini kolluyordunuz. Bu toplum çocukları sizden nasıl koruyacak, esas mesele bu.

bu cenahın dönüp dolaşıp milletin donuna ilik olma hevesi beni çok güldürüyor ya sjdjf. arkadaş siz başka bir şey düşünmez misiniz? 30 dakika konuştursan 10. dakikadan sonra mesele bel altına geliyor.

bu konularda bi sıkıntı görüyorsan iki yetişkinin kendi rızasıyla ilişkiye girmesinden önce sizin cenahta çok olan çocuk istismarlarına ve dini nikah adı altında metres tutanlara yönel.

yine siyasal islam söylevlerini devreye sokmuşlar, şaşırmadım.
bunların kumaşı bu.

Kafayı yemiş bunlar ya
Haramın cezası olur mu
Bırakalı Allah versin cezasını
Alan satan memnunsa kimseye laf düşmez

Yahu kardeşim zina niye suç olsun? Birbirini affedersin ken insanların bana ne zararı olabilir? Zina dinde haram ise Allah cezasını verecek zaten. Bunlara mı kalmış suç sayıp ceza vermek? Kim kimle yatmış kalkmış bunlara ne? Kim kimden ne çalmış kim hırsızlık yapmış onların peşinden koşsunlar.
Diyelim ki karın seni aldattı. Mahkemeye gittin ve Hakin, ne var ki bunda, gayet doğal bir şey. Kendisi yetişkin ve aklı yerinde, istediğini yapar, der ve seni suçlu bulursa, bu durumda karın ile yatan adamın zinası seni de ilgilendirmez mi?

Diyelim ki karın seni aldattı. Mahkemeye gittin ve Hakin, ne var ki bunda, gayet doğal bir şey. Kendisi yetişkin ve aklı yerinde, istediğini yapar, der ve seni suçlu bulursa, bu durumda karın ile yatan adamın zinası seni de ilgilendirmez mi?
Küçüğün rızası derken yüzünüz kızarmıyordu, kuran kurslarında küçücük çocukları istismar ederken hepsini kolluyordunuz. Bu toplum çocukları sizden nasıl koruyacak, esas mesele bu.
Küçüğün rızası olmaz. Reşit olana kadar ebeveynler karar verir onun adına. Gidip Banka hesabı bile açtıramaz. Hatta bakkaldan kendi parası ile alış verişi bile yasal olarak, ebeveylerin rızasını gerektirir. O kadar detay ile uğraşan yok sadece.

O şuanda da suç zaten. Evli insanların kadın erkek fark etmeksizin aldatması boşanmalarda aldatan tarafı suçlu yapar. Bunun bahsettiği zinanın ne olduğunu sende biliyorsun. Derdiniz milletin gibi olmasın. Kim kimi gibmiş olmasın. 20 yıldır ailece sizi giben adamlar olsun derdiniz. çoluğunuzu çocuğunuzu yolladığınız kurslarda çocuklarınızı taciz eden adamlardan sorsunlar hesabını. Hoş siz mübarek zik diye elinize yüzünüze sürersiniz onu da

Geri