Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
morsalkim, su an butun paylastiklarini gozden geciriyorum ve bu da cok hosuma gitti. ya cok begeniyorum, ama giyinmeye cesaret edemiyorum. hani bir seyi begenirsin, giyinmek istersin, ama goze batmak da istemezsin, butun gozler uzerinde olsun istemezsin. sirf su sebep ve hissiyattan dolayi dolabimda eskiyo bir cok sey :') sizde de var mi bu ya?
Proporsiyonunu üç aşağı beş yukarı biliyorsan orantılı şık olman kaçınılmaz sevgili Thalassa..Kalem elbise seven biri olarak zariif bir görsellik sergiliyor..Haliyle ben de şaşıyorum ama en fazla beş dakika sürüyor..Ne giysem modunda değil de anlık düşünüp giy çık yapıyorum..
muzik klipleri, etkinlik, film veya dizilerde giyilebilecek ve sergilenecek kiyafetler. ben de begeniyorum. bizim de evde, ayna karsisinda kendimize sergiledigimiz kiyafetlerden :p