fashion |

Konu sahibi son olarak 3725 gün önce görüldü
İşte ferasettt işte faziletttt işte cesarettt teyyy teyy

@Morsalkım
herkes bi acayipti diyecegim de konsept boyle :') blake lively parliyordu, ama bu genel olarak kendi enerjisinden de kaynakli

bu rengi de cok begeniyorum. hatta herkese yakismaz ve kolaylikla ''ucuz'' durabilir. eger yakisirsa 10/10 durur**

1651782131016.png

@Morsalkım
herkes bi acayipti diyecegim de konsept boyle :') blake lively parliyordu, ama bu genel olarak kendi enerjisinden de kaynakli
Ben sabah göz attım ve sadece Vanessa Hudgens'i beğendim. Hepsi saten çarşafları üzerlerine demodeleşmişcesine yerleştirmişler. Gigi Hadid desen kat kat merdiven gibi.:D Kendall Jenner ve Kardashian kardeşler tam fiyasko. Gold ağırlıklı neden giyinirler ya neden neden..

Ben sabah göz attım ve sadece Vanessa Hudgens'i beğendim. Hepsi saten çarşafları üzerlerine demodeleşmişcesine yerleştirmişler. Gigi Hadid desen kat kat merdiven gibi.:D Kendall Jenner ve Kardashian kardeşler tam fiyasko. Gold ağırlıklı neden giyinirler ya neden neden..
aynen oyle. hatta kylie jenner fiyaskoydu. ablasi kim ise marilyn monroe'un elbisesine sigabilmek icin kilo vermis ugrasmis. ya ben kimseyi aslinda pek begenmedim. hepsi cok guzel, ama giyindikleri cok cok kotuydu :p

Gömlek bağlamalı kombin hoşmuş..Ama ayakkabı hüsran.

bunun her seyini cok begendim. eger aksilik etmem sart ise kupeleri begenmedim derdim. ama demem. cok cok cok cok guzel ve siyah, en sevdigimizden :p

Geri