Farklı Şehirlerde Sevgili Olmak Sizce Zor mu ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Farklı şehirlerden kilometrelerce uzaklıktan ilişki yürütmek sizce zor mu ? zorlukları ya da avantajları neler ? hic böyle ilişkiniz oldu mu ?

Aynı yerde sürekli dip dibe olmak çok sıkıcı bence ama ayrı şehirlerde olsak bile ayda bir görüşülmesi şart diye düşünüyorum

Yani Sabir istiyor Biraz. Sūrekli yaninizda Olamiyor Davetlere tek Gidiyorsunuz Özel gùnlerinizde Cogu Zaman Bir Araya Gelemiyorsunuz gibi.. Fakat suda Varki Òzlem ve Hasret Sevgiyi Kuvvetlendiriyor..

şehir ne kelime farklı ülkeden oldu evvel zaman içinde. Zor tabi de adam gibi sevdikten ve görüşmeler olduktan sonra olur yani.

ama tabi şimdi desen ki olur mu? Uğraşacak çok şey var o kalsın derim.

Burnunun dibindekine güvenemiyor insan, km lerce uzaktakine nasıl güvenecek.Hem göremediğim sevgiliyi ne yapayım ben? Küçükken olmuştu tabi :) O da başka güzel orası ayrı

diger ulkedeki ile 30 km yakinimda olani da ayni ... cikti
ikiside zor guven varsa hersey kolay olur ki guvende kolay kolay olmuyor

Reelde uzun süre görüşüp,her iki tarafta birbirini iyi bir şekilde tanımışsa ve bazı nedenlerden ötürü araya mesafe girdiyse sorun olmaz.Fakat bahsettiğiniz şey sanal aşksa,reele taşınmadıkça olmaz.

"Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır".

Hiç zor değil. Sevdikten sonra o bekleyiş bile bi ömre bedel :)

Yok ya iyi olmuyo o.
Oldum olası tırsıyorum, başıma geldi de daha önce.

Olunur daha bile güzel olur . Aranızda geçen tüm duygusal şeylerin özelliği olur birbirinizi çok çabuk tüketmezsiniz dolayısıyla da sıkılmazsınız . Özlem nirvanasına ulaştığınız zamanlar elbet olacaktır ama engel değildir.

Zor değil zora gelememek var.Ayrica konuda sanaldan bahsetmemis farkli sehir demis iliski denince neden hep akla sanal gelir :T:

Bu sene okullarimiz bitiyor 5 senedir ayni şehirde yaşiyoruz.Ailesinden dolayi memleketine gitme durumu var 5 seneye rağmen olmaz diyorum ben çok sıkıntılı :( insallah gitmez :uzgun: giderse de artik ucak biletlerine çalisiriz karsilikli:p​

Geri