Farkındalık ve Farkındanalık

• Kullanıcı Grande
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3927 gün önce görüldü
fark%C4%B1ndal%C4%B1k.jpg

Düzenin asıl amacı neydi ?
Ya da ”illuminati” sembolüyle sizlere aşılamaya çalıştığımız fikir kime karşıydı..?
Yüzyıllardır hüküm süren elitler hangi amaç uğruna satıyordu tüm insanlığı..
İşte eğer bunu kavramayı becerebiliyorsanız düzenin dışında ve karşısında yaşamayı öğrenmişsiniz demektir..
Sizler, Onların istediği insan modelinin dışında da bir model olduğunun en büyük kanıtlarısınız..
Karbon kopyası olmayı reddetmiş ve bu gücün karşısındaki en büyük tehdit olmuş tek toplumuz..
Neden mi ?
Çünkü düşünüyoruz..
Onların verdiği şeyleri reddetmeyi biliyoruz.. Hayatımızda bir kez olsun onların istediği şekilde yaşamamayı göze aldık.. Bu yüzden burdayız ya..
Eminim sistemi ilk kavradığınızda hepiniz bizim gibi ya da ”benim” gibi düşünmüştür..
Evet bu psikolojik..
Eminim ki herkes aynı şeyleri yaşadı.. Önce düşündünüz.. İnanmadınız ya da inanamadınız.. Çevremizin bu kadar kötü, yobaz ve şiddete eğilimli bir yer olacağını hiç düşünememiştik oysaki
.. Sonra alıştınız.. Alışmak zorundasınız..
aptal insanlar Farkındalık ve FarkındanalıkBiliyorsunuz bizler kontrol edilmeye çalışılıyoruz.. Bu düzen dünyamızı çepeçevre sarıyordu ki sarmıştı da.. Bu hep böyleydi..
Binlerce yıldır kendi düzenlerini getirmeye çalışan ”elitler” bu yolları sürekli deniyorlardı.. Çünkü onlar evrende tek olmadığımızı biliyordu…
Daha sonra.. içinizdeki o korku duvarını yendikten sonra bu bilgileri insanlara paylaşma zorunluluğu hissettiniz..
Herkesin uyanmasını istemediniz aslında, sadece sizin geçtiğiniz evreden geçmesini istediniz.. Sizin gibi düşünmesini istediniz..
Ancak zamanla anlayacaktık insanların bizim gibi düşünmesi değil, bizim gibi ; düşünmesi önemliydi.
Tek başınıza kalmıştınız çünkü.. Sizinle aynı şeyleri düşünecek aynı olayları yaşayacak insanlar arıyordu gözleriniz.. Anlattınız.. İlk başta saçma geliyordu insanlara.. Ya da senin düşündüğün gibi düşünemediler.. Alay ettiler. Aslında onlar da biliyordu.. Hazmedemiyorlardı sadece.. Bu şekilde yaşadıklarını, köle olduklarını hazmedemiyorlardı.
Senin onlardan farklı olmanı yediremiyorlardı.. İstemiyorlardı düşünmeni.. aptal ol istiyorlardı..
”Niye ben değil de o biliyor..” düşüncesi beyinlerini yiyordu..
Neden mi ? Çünkü İnsanlar aptal
Belki de haketmiyorlar bazı şeyleri.. Düşünmeyi,eleştirmeyi.. Sonra içinden diyorsun ki ”kendi hallerine bırak hepsini”.. Ama olmuyor işte yine de içindeki o anlatma isteği bi türlü tatmin olmuyor.. Herkese her şeyi anlatmak istiyorsun.. Deli gibi.
Belki de onlar gibi değiliz diye bu böyle.. Biz farklıyız..
Beni yanlış anlamayın sakın. Ben üstün olduğumuzu söylemiyorum ”farklıyız” diyorum..
Bizler farklıyız çünkü düşünüyoruz,eleştiriyoruz, çabalıyoruz.. Sisteme karşı çabalıyoruz.. En azından insanlık için çabalamaya çalışıyoruz.. Peki bu ne işe yarayacak ?
Yeni Dünya Düzenini yenemeyeceğiz ama geciktireceğiz..

Geri