Farkında mısın Uyarıldın.

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yerden okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.Forum için düşünmeyin geniş düşünün

Geyik değil ki bu

sanırım kendini sorgulamışsın forumda bunu yazarken kaç saniye harcadın kimbilir yazıdan hoşlanmadım.

Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.Forum için düşünmeyin geniş düşünün

İyidi....

Peki sen kendinin farkinda misin ?

benim yazdıklarımı bana neden soruyorsunuz gençler... geniş düşünün GENişşşşş... geeyik değil kalıplaştırmayın yazıyı da kendinizide TATLI pek vaktimi almıyor yazmak benim işim. elimde olanı kullanmayı biliyorum.tam da bugün artık birşeyleri sorgulamanın anlamsız olduğunu düşünüyordum ki...gerçi düşünmek sorgulamaktır bir nevi, yani çok da alakasız değil.

benim yazdıklarımı bana neden soruyorsunuz gençler... geniş düşünün GENişşşşş... geeyik değil kalıplaştırmayın yazıyı da kendinizide TATLI pek vaktimi almıyor yazmak benim işim. elimde olanı kullanmayı biliyorum.tam da bugün artık birşeyleri sorgulamanın anlamsız olduğunu düşünüyordum ki...gerçi düşünmek sorgulamaktır bir nevi, yani çok da alakasız değil.

o kadar kişinin içinde bana cevap yazman ne kadarda manidar anlamsız yerden okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. sözüneydi lafım . yazdıgın her anlamsız kelime için harcadıgın zamandan bahsediyorum :)

dikkatini şu konuya çekeyim cevap yazan herkeseydi nasıl ki alınganlık yapıp üzerine alınan varsa...bir unsur daha var ki onuda söylemek istemiyorum ünlem :D

nasrettin hocanın hırsız la ev sahibi hesabı sende haklısın, sende haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri