Farkımız ortada:D

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mbl0j.jpg

Tıkabasa gardorobuma bakınca bende hep aynı şeyi derim,biz bayanlar hep
böyle deriz ..Ne doyumsuz yaratıklarız biz yavvv:p

hakkeden farkları orta da kadınlar olmasaydı tekstil ayakkabı vb. firmaları batardı o kadar insan aç kalırdı teşekkürler kadınlar.. al ver ticarete can ver.

ceketini alip cikan bir yaratikla ayakkabisini, bluzunu, pantolonunu, aksesuarini uydurmaya calisan yaratigin sahip olduklarinin ayni olmasini beklemeyin :D

böyle fark olmasa idi hayat daha güzel olurdu bence.
çünkü sevmiyorum bayan olmayı.

1 Penye 1 kapri ile tüm yazı geçirmeyi seviyorummm...

Neyin içinde mutluysam O Benimdir o benim :p

böyle bir fark yok kendi payıma :D kaç tane ayakkabım var bilmiyorum :D 4 ayrı evde tıka basa dolu :D

Bir pantalon, bi t-shirt :D Arada bir gömlek :D Yeterli, gerçi çift taraflı gömlek aldım 2 tarafıda farklı hiç yoktan yeni almışım gibi duruyor :D

Ee daha nolsun,en azından hergün ne giyincem tasası olmaz işte,az olsun öz olsun :D bizim gibi doyumsuz olmayın:p

ama benim gerçekten bir beyaz spor ayakkabı,bir babet ve bi tane de normal ayakkabı almam lazım:( gerçekten lazım yoksa hiç müsrif değilim :p

Benimde bir iki ama sonra on'a çıkabilir bi kaç üst baş almam lazım ihtiyaç olmasa bende almam yani bende müsrifci biri değilim:D

öyleyim değilmi numunelik ya tek alış veriş yapmayı seven benmiyim hemcinslerim arasında :D:D anlamadım gitti valla Sonya :D

benim de beyaz bir new balance almam şart oldu.
ilki laciver evet kotla güzel de kot etekle beyaz new balance daha iyi gibi.

bunun dışında bu yaz babetlerimi atıp full topuklu giyinmeye karar verdim.

benim de beyaz bir new balance almam şart oldu.
ilki laciver evet kotla güzel de kot etekle beyaz new balance daha iyi gibi.

bunun dışında bu yaz babetlerimi atıp full topuklu giyinmeye karar verdim.

babet nedir ya Allah aşkına kadın dediğin topuklu giymesi gerekir en doğrusunu yapıyorsun bence sana katılıyorum Maria Puder ;)

öyleyim değilmi numunelik ya tek alış veriş yapmayı seven benmiyim hemcinslerim arasında :D:D anlamadım gitti valla @Sonya :D
He valla öylesin işte örneklik orjinal bişeysin işte:D yok ama tek değilsin benim küçük abimde alışveriş manyağıdır,büyük abim ise tam tersi :d

babet nedir ya Allah aşkına kadın dediğin topuklu giymesi gerekir en doğrusunu yapıyorsun bence sana katılıyorum @Maria Puder ;)

kış tan alıştırdım kendimi topukluya şu an düz ayakkabı giyemiyorum ben de erol.
ayrıca topuklu giyen bi bayanın havası gerçekten çok başka.

kış tan alıştırdım kendimi topukluya şu an düz ayakkabı giyemiyorum ben de erol.
ayrıca topuklu giyen bi bayanın havası gerçekten çok başka.

Doğru bir karar vermişssin :D kadının bir havası olması lazım tabiki bu havanın başlangıç yeride bana göre topuklu ayakkabı :D

Bide şu geyikli tayt olmasa :D:D:D:D çok iğrençler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri