Farkedmez - Börü Tonga

Konu sahibi son olarak 2184 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkedmez
neden kimse açmamış seni..motor sağır olmuş açalımda belki sövmek isteyen çıkar :D
yüreği ve düşünceleri güzel insan..ben tanıdığıma memnunum siz neden olmayasınız?

Zaman zaman sherlock muhabbeti yaptığım, sohbeti eğlenceli, yeni tanışıp kaynaştığım biri:sevimli:

Başka yerden tanıdığım birisi, çok kavga ettik çok çektirdim kendisine yanlışların arasında ki doğruydu kendisi. Demediğim kalmadı sanırım kendisine, çok küfür ettirmişimdir. Temiz bir insan aslında, saygısızlığını falan görmedim kimseye karşı sevmemek için bir sebep bulamayabilirsiniz belki ama sevmek için çok sebep bulabilirsiniz. Sen yine de yönetimden uzak dur kardeşim. :D He birde ara ara iş hakkında sitemlerini forumda paylaşır, kızdırmayın şu adamı işinizi doğru dürüst yapın lan.

ne o beni sever ne de ben onu ne ara oldu bu bunu da bilmem ama üstteki yoruma katılmadan edemedim. "yanlış yerin doğru insanı"ydı.

Umarım gerçekten bir aydınlanma içindedir değilse de hayatında başarılar :)

Hmm bir takım şeylerden sonra bir takım şeyler oldu öyle olunca şeyler şey oldu. Beni buraya çağıran kişidir ouz ama eskisi gibi olmamız zor gibi en son helallik istedim

Ben bu sayfayı nasıl görmemişim yahu gözümden kaçmış:p
Direk çekirdeğimi alıp geleyim de batırayım buraları :parti:
Fazla söze gerek yok ona ouz demek hoşuma gidiyor.
Adamsın hacu.:hıı:​

Admini olduğu forumda sürekli olay çıkarıp, sorun yarattığımdan mutevellit beni sevmediği ve bana laf soktuğu için kendisinden ilk başta hiç haz etmezdim. Sonra bir gün şeytan dürttü ve dedi ki şuna yürü, alay et de gıcık olsun iyice. :liv: Yürüdüm, gıcık olmadı kaldım öyle dfksh Sonra biraz konustuk ettik aslında ne kadar mikimmil bir insan olduğumu, bana ne kadar haksızlık ettiğini anladı. (azbiraz abartmış olabilirim ama çok az, minicik). Konuştuğumuzda iyi bir insan olduğuna inandım. Ondan sonra beni banlamış da olsa hakkında kötü düşünemedim (nasıl gıydın hala aklım almıyor).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri