Aşık oldum galiba.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vedalaşmak ne kadar rahatlatıcı bir şey.
netlik, kesinlik... inanılmaz huzur verici.
kafamda kurup durduğum bir takım zararlı düşüncelerle vedalaştım biraz önce. onlar için demiştim aslında.İkinci paragraf konusunda hak veriyorum. Netlik ve kesinlik çoğu zaman insanın kafasını rahatlatıyor, insanı belirsizliğin içinde sürüklenmekten kurtarıyor. Ama vedalaşma kısmı biraz göreceli bence. Kiminle ve nasıl vedalaştığına bağlı. Mesela çok sevdiğin bir insanı hayatını kaybederek uğurlamak da bir vedadır. O vedanın insana huzur verdiğini söylemek pek mümkün değil. Bazı vedalar yük alır, bazıları ise insanın içinde eksik kalan bir parça bırakır derler. Bazı tecrübeler ile sabittir..
kafamda kurup durduğum bir takım zararlı düşüncelerle vedalaştım biraz önce. onlar için demiştim aslında.
yoksa yas oluşturan vedalar elbette can acıtıcı. ama onun bile bir süresi var, o bile hayatın akışına izin verip kendini geri çekiyor.
Tabi yaa bende diyorum kaç gündür bir eksiklik var, eksik kalan bir şeyler var evet, övülmüyorum ben evet şimdi doğdu güneşim oh be jklsdfjklsdf@Relativista Paraguay maçıyla ilgili yazdığın tavsiye niteliğindeki post, enfesti kfjd Bugüne kadar en çok güldüğüm postlarından biri olabilir, yeterince övemediğimi düşündüğümden buradan seni tebrik edip sana birincilik telini takdim ediyorum (buraya fırat birincilik teli karikatürü)