farelerden nasıl kurtulunur?

Konu sahibi son olarak 3361 gün önce görüldü
Arkadaşlar son zamanlarda inanılmaz bir fare sorunumuz var. Ne yaptıysak işe yaramadı bir şekilde o fareler yine eve giriyor. Kapanla zehirle yakalıyoruz ama önemli olan tamamen bitirmek. İnternette ultrasonik fare kovucu cihazlar gördüm. Aranızda kullanan var mı? Bu ürünler gerçekten işe yarıyor mu? :sad::sad::sad:

Fare ilaçlama şirketleri var. Arayıp destek isteyebilirsiniz. Ultrasonik fare kovucularını ilk defa "ultrasonik fare kovucu" terimini Google'da aratmamızı isteyen yukarıdaki üye sayesinde öğrendim. O da Falcon'un bir personeliymiş.

Ben ultrasonik fare kovucu yerine, yıllardır kullanılan ilaçlama modelini öneririm. Çünkü bu yeni terimi hiç duymadım, kullananı da görmedim.

Merhaba Dilara, oncelikle farenin nereden geldigini tespit edin, havalandirma diye goz ardi ettigimiz ufacik deliklerden girebiliyorlar iceri.Bi de sey diye biliyorum kedi kopek olan eve fare girmiyormus o kokuyu aliyormus.

Yazacağımı Doğu yazmış öldüreceksin :)

Hiçbir canlıyı öldürmemek gerekir, kendisine insan gibi bu eve girme lütfen demeli ve sabırla beklemeliyiz, elbet anlar, gelmez daha, ben fare olsam istenmediğim evde fink atmazdım.​

Dayımın evine girmişti 4.kata nasıl çıktın sen
Klozetin dirsek pimaşini yemiş nasıl yedin sen
Ikı haftalık evde kovalamaca nöbetler ay tıkırtı geldi fare mi acaba şeysinden sonra dayım tornavida ile hayatına son vermiş
Bu serüven dolu macerayı yemek masasında anlattiği için onu seviyorum
Atlamadiği her detay için teşekkür ederim

Geri