-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen oyleguzel oyun fakat 3'ten sonrasını sevemedim.
Aynen oyle
Far cry 3 ve primal favorum digerlerine soyle bi baktim sarmadi
Abi RDR tamam da daha ne kadar GTA çıkacak yeter ya. 50 tane spiderman oyunu var mesela.Far Cry 3'te Vaas karakteri yaratıldıktan sonra tüm oyun firmaları buna yöneldi ve salak salak karakterlerle kurguya çevirdi.
Tabii ki Far Cry camiası da patlak verdi.Ulan Crytek,böyle bir markayı Ubisoft'a nasıl verdiniz harbiden,neyse Crysis ile toparladılar fakat 4.oyunu biraz muammada kaldı.Artık son kalemiz RDR3 ve GTAVI.
RDR3 için hikaye Jack üzerinden devam edebilir diyorlar.Rockstar ise bu sene Eylül ayı gibi çıkacağını tamamen garantiledi.Ama ben yine de inanmıyorum,oyun tarihinin en büyük bütçesi ayrıldı bu oyuna ve Rockstar kendi oyunlarında asla greenscreen kullanmaz,oyun içi görüntüsüydü fragman.Ben yine de 1-2 senesi var diye düşünüyorum,çünkü hayli büyük grafiklere sahip olacak ve çoğu ekran kartının anasını umreye götürüp getirecek.Abi RDR tamam da daha ne kadar GTA çıkacak yeter ya. 50 tane spiderman oyunu var mesela.
valla playstation da bile uçak yapıyorsa pc de nasaya fırlatılan roket kalkışı olur awk2RDR3 için hikaye Jack üzerinden devam edebilir diyorlar.Rockstar ise bu sene Eylül ayı gibi çıkacağını tamamen garantiledi.Ama ben yine de inanmıyorum,oyun tarihinin en büyük bütçesi ayrıldı bu oyuna ve Rockstar kendi oyunlarında asla greenscreen kullanmaz,oyun içi görüntüsüydü fragman.Ben yine de 1-2 senesi var diye düşünüyorum,çünkü hayli büyük grafiklere sahip olacak ve çoğu ekran kartının anasını umreye götürüp getirecek.
Aslında PS tarafı bozuyor şu oyunların çıkış tarihini.Sırf konsol optimizasyonu daha iyi olsun diye bir dünya tester ekliyorlar projeye ve bu yüzden aylarca gecikiyor.valla playstation da bile uçak yapıyorsa pc de nasaya fırlatılan roket kalkışı olur awk2
neyse ki ikisinede sahibiz asflkjAslında PS tarafı bozuyor şu oyunların çıkış tarihini.Sırf konsol optimizasyonu daha iyi olsun diye bir dünya tester ekliyorlar projeye ve bu yüzden aylarca gecikiyor.
Neyse,Eylül ayı gelene kadar bir tur daha Detroit bitiririz,Uncharted'i sömürürüz artık.
Bir şey diyeyim mi,çok mantıklı...O sırada benim 3060RTX'li laptop:neyse ki ikisinede sahibiz asflkj
birinde çıkmazsa ötekinde oynarız