Far Cry Primal’den Yeni Görüntüler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Far Cry serisinin yeni oyunu olan Far Cry Primal‘den 6 yeni oynanış videosu yayınlandı.

Far-Cry-Primal-640x360.jpg

Ubisoft'un sevilen serisi Far Cry'ın yeni oyunu hakkında bazı yeni bilgiler duyuruldu.

er ne kadar kötü yorumlar alsa da Ubisoft‘un sevilen serilerinden Far Cry. Serinin yeni üyesi Far Cry Primal‘i bilmeyenler için oyundan biraz bahsedelim. M.Ö. 10.000’li yıllarda geçen oyun farklı bir atmosfer’e sahip. Seriye yeni gelen özelliklerden biride hayvan evcilleştirme özelliği. İster doğada tek başınıza ilerleyerek avınızı yakalayın. İsterseniz de kaplanınız, kurdunuz kısacası evcilleştirdiğiniz hayvan sizin yerinize yakalasın. Sözü fazla uzatmaya gerek yok zaten videoları izlediğinizde oyun hakkında fikir sahibi olacaksınız işte o videolar :

[YOUTUBE]watch?v=CfU_up3Spos[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]watch?v=9vPBnkvGuF4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]watch?v=kRZqX-XvmII[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]watch?v=GcD2M0z_SZg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]watch?v=mP-ti7UfvW4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]watch?v=GLbpVxvkMfY[/YOUTUBE]

Oyun 23 Şubat 2016 tarihinde Playstation 4 ve Xbox ONE, 1 Mart 2016 tarihinde ise PC sahipleri ile buluşacak.Eski nesil konsol sahipleri ise bu maceradan mahrum kalacak. Oyunu önceden alarak ön sipariş ayrıcalıklarına sahip olmak isterseniz. Oyunun standart sürümü Uplay’de 65 €, Steam’de 60$ bir fiyat etiketine sahip.

Multiplayer

Far Cry gibi Fps tarzı oyunlar bu sıklıkta piyasaya sürülmeleri bazı eleştirilere yol açabilir diye düşünüyorum. Far Cry 4 oynayamadım daha yenisini çıkarıyorlar :)

hele asssassins creed daha beter takip edemedim artık

ama bu oyun çok güzel görünüyor, yine 180 TL'den çıkmaz umarım

sonsuza dek farcry oyunu çıkıcağa benziyor...

Assassin Cred zaten bu yönünden çok fazla hayran kaybetti her yıl bir oyun sürüyorlar piyasaya artık olaya sadece mali gözle bakmaya başladıklarını düşünüyorum. Kalite, hikaye, kurgu her şey noksan olmaya başladı. Cred serisi için Ubisoft gözümden düştü.

Assassin Cred zaten bu yönünden çok fazla hayran kaybetti her yıl bir oyun sürüyorlar piyasaya artık olaya sadece mali gözle bakmaya başladıklarını düşünüyorum. Kalite, hikaye, kurgu her şey noksan olmaya başladı. Cred serisi için Ubisoft gözümden düştü.

adamların oyuncuya saygısı olduğunu düşünmüyorum her oyunlarında nerdeyse bug var yangından mal kaçırır gibi oyun çıkartıyorlar

call of duty de öyle ama sürekli farklı geliştiricilerin elinden çıkıyor, bi infinity ward bi treyarch bi sledgehammer dönüşümlü yapıyorlar oyunu, 3 yılda bi oyun çıkmış gibi oluyor

COD ap ayrı bir dünya onların hayran kitleleri yapıcılarına göre bile değişkenlik gösteriyor. Mesela bende Treyarch yapımlarını daha çok beğeniyorum. En beğendiğim yapımları da World at War'dır. Zombi modlarını arkadaşlarımla hala sıkılmadan oynarım.

[youtube]AQTkQzYFjds[/youtube]

[youtube]UTZHKZpYgKA[/youtube]

Geri