Fallout 4′ün Satış Rakamları Açıklandı

Konu sahibi son olarak 922 gün önce görüldü
Fallout 4′ün Satış Rakamları Açıklandı

Bethesda tarafından geliştirilen ve geçen günlerde çıkışını gerçekleştirip oyunseverler ile buluşan Fallout 4‘ün satış rakamları açıklandı. Çıkışından itibaren toplamda 12 milyon adet satmayı başaran ve Steam üzerinden de aynı anda 470.000 oyuncuyu Boston’da buluşturarak, büyük bir başarı elde eden ve yüksek, kırılması zor bir rekora imza atan oyun, bakalım ilerleyen günlerde başarılı ilerleyişini daha nasıl gösterecek. Ayrıca Bethesda tarafından yapılan açıklamalara göre Fallout 4 satışlarından toplam 750 milyon dolar kazanılmış.​

Yılbaşı yaklaşıyor Serdar Steam'ı sık sık takibe al hoş fiyatlara güzel oyunlar yakalarsın. Gerçi bende takipdeyim burada da oyun sever arkadaşları indirimler hakkında bilgilendirmek istiyorum bir aksilik olmazsa :)

179'dan inse inse kaça inecek, 150 en fazla, eşek gibi fiyat biçiyorlar.

Metro Redux Bundle 12 TL alın onu oynayın.

Öyle deme %75 oranlı indirimler fiyatı baya etkiliyor.Matematiği iyi olan biri hesabını yapabilir.

Fallout 4 Bal Porsuğunun da dediği gibi 150 tlnin altına hayatta inmez yeni çıkmış ve aşırı bir hayran kitlesine sahip bir oyun çünkü yüksek bütçeli de olsa alanı çok olacağından satışları etkilemez fiyatı

Ben neler gördüm bu beni etkilemez.

imkansız, en fazla %33 görecek yıl başında, not düşüyorum buraya

ayrıca 150 TL'ye alma konusunda ciddiyim, düşünen varsa yazsın nakite çevireyim parayı biraz
2mcw22h.png

gençler gram para vermeyin.şerefsizler gta 5'i platform'a getirdiler ki kaç yıl sonra geldi ps'de millet bitirdi etti falan filan,200'e kakaladılar millete.3 hafta sonra 179'a düşürdüler.korsan oynayın lan.olm ilk defa söylüyorum bunu,korsan oynayın.gabe'e para yedirmeyin :D

ayrıca 150 TL'ye alma konusunda ciddiyim, düşünen varsa yazsın nakite çevireyim parayı biraz
2mcw22h.png

Ne kadar indirim olacağını bilemem tabi ki belki hiç olmaz.

Oyun fiyatlarının neden bu kadar yüksek olduğunu Aral Game yetkililerine sormak lazım.

2mcw22h.png

en fazla yüzde 33 konusunda hemfikirim.arma 3 ve gta 5'e de öyle yapmışlardı.maksat indirim yaptık ehehehe demek işte.

Ne kadar indirim olacağını bilemem tabi ki belki hiç olmaz.

Oyun fiyatlarının neden bu kadar yüksek olduğunu Aral Game yetkililerine sormak lazım.

baba aral game zaten oyun fiyatları konusunda bu yıl soruşturma yemiş bi şirket.face'de gaming gruplarını takip ediyorum,hala aral'dan alışveriş yapan tipler var.

g2a'yı da unutmayın, F4 yaklaşık 145'e alınabilir
kinguin şu an daha makul 133

ama refund olayı bunlarda steam kadar rahat olmaz

Kinguin hem makul hem de Pinti Panda oradan yapılan alışverişlerde PANDA kodunu kullandırıyor oradan da ekstra indirim alıyorsun daha güvenli ve ucuz steam den kesinlikle

Reklam sezdim biraz :) Panda nın sponsorudur büyük olasılık

Geri