Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
denız dalgaları var surda
yuregın hıc kabarmamıs hepsı tabağa dokulmus
orda dantel motıflerı de var sana düğün gorunuyor
İlk fotoğrafta halay çekenler olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
3 kişi arasında kurulan 4 plan var.
2. plan iyidir.
O sorunla ilgili ürettiğiniz neyse 2. yolu seçin.
Bu kadar yeter![]()
1. fotoğrafta - beş tane ucu olan bir taç çıkmış. bu demektir ki beş vakte kadar sevdiceğiniz birinin gönlüne gireceksiniz eğer varsa da taht kuracaksınız. ama aynı tacın altında fare var. fare sinsilik demektir. ya bu sevdiğiniz insana karşı sevgiyle beraber sinsilik besliyorsunuz ya da bu içiniz kadar sevdiğiniz insan sinsi birisi olabilir. aynı zamanda fincanın tepesinden pelikan'a benzeyen bir göç kuşu var bulutlarla beraber. ya bir yerlere seyahat edeceksiniz ya da temelli taşınacaksınız aynı şekilde uzak bir ülkeden sevdiğiniz birisi gelebilir.
2. fotoğrafta ise karın içinde bir bebek çıkmış üstüne yediğiniz şırdan düşecekmiş gibi, bu da demektir ki. mideniz ile ilgili bir problem olabilir sakakattan uzak durun ve bebek iyi düşüncelere gebesiniz demektir. hiç beklemediğiniz bir şeyden kalıcı mutluluk göreceksiniz.
3. fotoğrafta ise elinde tırpan tutan bir zebani var, bir kapıda bekliyor. bu zebaniyi 2. fotoğraftaki bebekle düşünürsek fal kötü bir hal alıyor. çünkü; 2 fotoğraftaki bebek aslında acılar içinde yanıyor ve yukardan üstüne dökülen şey şırdan değil odun. bu da demektir ki iyi niyetle giriştiğiniz bir ilişkinin, olayın, düşüncenin sonucu kötü ve korkunç bitecektir ve bu sonuç öyle kötü olacak ki uzun süre etkisinden kurtulamayacaksınız.
eyyorlamam bu kadar. - bu fal yorumunun kişilerle, kurumlarla, kuruşlarla bir bağlantısı yoktur. tamamiyle hayal ürünüdür.
Telve gören sadece ben miyim? -Hiç anlamam
2050 de evleniyorsun öyle sezdim
Üç vakte kadar şampiyonluk göreceksin :] Dem
İkinci resimde hocamızı havaya atmış futbolcular ve birinci de şampiyonluk taçı var. 3 tane sivri çıkıntı 3 yıldız demek, dördüncü yıldız da yükleniyor diğer yanda :]
Son resimde de şampiyonluk kupası Samsun Kartal Yuvası'na gelmiş ve sen de sıkı sıkı tutup kaldıracaksın kupayı.
Kartal yuvası beni görmekten sıkıldı artık :1:
İşte müşteri(taraftar :p), işte şampiyon :11126: :11126:
Kupayı, Sergen'in topu doksana gönderdiği gibi baş ucunuza gönderiyorum o zaman :p
Falda Sergen mi vardı yoksa :sirit: