falıma bakabilecek bir insan arıyorum...

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Geçmişine gömüp önüne devam ettiğin bir hadise tekrar gün yüzüne çıkabilir ve karşına dikilebilir .. Üstelik daha güçlü olarak .. Destek aldığın ve seni yönlendiren bir kuvvet var ki dörtnala gidiyorsun yolunda ..

Bu arada FAL HARAMDIR ..

Girer kardeşim ve ciddi derece de günahı vardır .. Hiç merak etmeyin bu tür şeyleri boş verin ..

abi şirk dedin haram dedin fal baktın :liv:

abi şirk dedin haram dedin fal baktın :liv:

Hayır bakmadım .. Bir kere başkasının açtığı fala bir başkası bakamaz .. İlla ki bakacak olan kişi açmalıdır .. İkincisi ben gelecekle ilgili hiç bir şey söylemedim .. - ebilir - obilir tamlamalarıyla zannımı belirttim .. Sadece bir görüydü benimki ..

Hayır bakmadım .. Bir kere başkasının açtığı fala bir başkası bakamaz .. İlla ki bakacak olan kişi açmalıdır .. İkincisi ben gelecekle ilgili hiç bir şey söylemedim .. - ebilir - obilir tamlamalarıyla zannımı belirttim .. Sadece bir görüydü benimki ..

bence yine de günaha girdin senden örnek alıp böyle şeyler yapmak isteyen nice gençlerimiz vardır :bekle

bence yine de günaha girdin senden örnek alıp böyle şeyler yapmak isteyen nice gençlerimiz vardır :bekle

Öngörümün altına FAL HARAMDIR diye kocaman yazdığım halde o kısmı değil de tahminimi referans alıp fala merak salan kişinin ahmaklığı beni bağlamaz ..
Karate öğreten bir hoca gibi düşün .. Tekmeyi attım ama dedim ki ; " bu bir savunma sporudur kimseyi incitmeyin " :cici:

Geçmişine gömüp önüne devam ettiğin bir hadise tekrar gün yüzüne çıkabilir ve karşına dikilebilir .. Üstelik daha güçlü olarak .. Destek aldığın ve seni yönlendiren bir kuvvet var ki dörtnala gidiyorsun yolunda ..

Bu arada FAL HARAMDIR ..

Haramsa corona kesin bu konuyu siler :asd:

Üst kısımda arapça imam hatipler kapatılsın yazıyor.

Falla ilgili biraz daha bilgi vereyim hazır konusu açılmışken ..

Fal bakma olayı büyücülere has bir yetenektir .. Gerçekte falın aslı kehanet ileri sürmektir .. Çok kabiliyetli bazı büyücüler işi kaderi değiştirmeye kadar götürmeye çalışmışlardır ..

Fal olayında tıpkı büyülerde de olduğu gibi cinler kullanılır .. Peygamberimizin doğumuna kadar gelecekle ilgili bazı bölük pörçük bilgileri ele geçirebilen cinler duyduklarını da beraber çalıştıkları büyücülere satarlarmıştı .. Büyücüler de işin içine biraz da gizem katmak amacıyla kendilerine has ritüeller icad edip çeşitli materyallerle işi süslemişlerdir ..

Yani ehil bir büyücü bir kişinin falına bakmak isterse onun kahve içmesini bile beklemez .. Ona gereken sadece kişinin anne adı ve soyadı ya da kişiye özel bir eşyasıdır .. Kahve falı olayında ise telvenin şekilleri arasına saklanan bazı yaramazların görüntüleri yorumlanır gerçekte .. Sudan fal bakmak da buna benzer .. Büyücü suyun içinde yine arkadaşlarıyla iletişim halindedir ..

Şimdiki falcıların çoğu bu işi sözlüğe bakar gibi yaptıklarını sanırlar aslında ..
leavemealone o yüzden sana dedim ki " ben fal bakmadım " diye .. Zira ne bir cinim var ne de büyücüyüm :)

Tam benim işim aslında ama bakmam:/

Yavrucum telvesini tabağına ters çevireceksin önce. Öylece fala bakılmaz.

Geri