falcılar herşeyi nasıl biliyor?

• Kullanıcı ece1995
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4082 gün önce görüldü
merhaba arkadaşlar..
geçenlerde Ankara'da bir falcıya gittim. su falı baktı. kadın bütün hayatımı anlattı ve çoğu dedikleri 2 hafta içerisinde olmaya başladı. fala inanmadığım halde etkilendim ama bu bana mantıklı gelmiyor. sizce mantıklı bir açıklaması var mı? yani insanlar gelecekteki olaylar için haber verebiliyor mu? sizinde böyle etkilendiğiniz falcılar oldu mu? :nee:

Tahmin ediyorlar 100 tane şey atıyorlar 1 tanesi şansına doğru çıkıyor şans işi işte

Cinlerle iletişime geçebilenleri var diye biliyorum ki her şeyi bilemezler.
Yanlış bilmiyorsam İslam geldikten sonra cinlerin geleceğe gitmeleri yasaklandı.Geçmiş zamanda yolculuk yapabiliyorlar yani diye biliyorum.
Uzak durmak lazım böylelerinden günah.Carpe diem yaşayalım hayatımızı,dünyayı kurtaramayacağız.

Süper lotoyu bilsin bana söyle yarısı onun

Falcı ayağına evini götürürler demedi deme.

falcıya giderek onlara prim veriyorsan eğer, bir nevi hipnoz olmaya niyetlisin zaten demektir.. inanmaya şartlanmışsın yani.. falcı da herkesin hayatında olabilecek olaylardan da bahsedince ve çaktırmadan ağzından laf almaya başlayınca ,şaşırıp bunları nerden bildi acaba? diyorsun.. olay bu.

Mesajım bulunsun gündüz gözü ile yazarım

Herşeyi bilse falcılıkla kazanmazdı parayı.

Şimdi iki çeşit falcı vardır. Birisi sallar atar sürekli. İkincisi ise cinleri kullanarak bir şeyler yapmaya çalışır. Peygamberimiz gelmeden önce cinler gökteki semadan kulak hırsızlığı yaparlardı. Ve bunlara 10 yalan katarak falcılara söylerlerdi. Tabi falcı da dururmu. Oda üstüne 10 yalan katardı ve müşteriye söylerdi.
Peygamberimiz geldikten sonra ise cinler kulak hırsızlığı yapmaya kalkınca arkalarından büyük bir ışık topu gelerek onları yakıyor. İşte ışık topu gelene kadar ne duyarsa duyuyordu. Sonra o top onun peşini bırakmıyordu. Bir başka söyleme yöntemi ise zincirleme yönetimidir.
Yv09zl.png

Şöyle basit bir şey yaptım. Semada kulak hırsızlığı yapan cin ışık topu gelince diğer bir cine bilgiyi aktararak oda falcıya aktarıyor tabi kısacık sürede ne duyacaksa artık birde kulaktan kulağa söylüyor o can havli ile ne kadarını söyleyebilecek ise artık. Ve o cinde işte yalanlar katarak falcıya söyler oda müşterisine söyler.

Bir arkadaşımda anlatmıştı böyle bir olay falcı kadın 2 üniv okumuş. Şu gün eski sevgilin seni aricak falan demiş aramış 2 hafta sonra tekrar arayacak demiş tekrar aramış onunla barışma başka biri çıkıcak karşına o senin kaderin olucak falan demiş yılbaşından sonra.. Çıktı şuan hala sevgililer ve mutlular bunun haricinde daha bir çok şey söylemiş farklı şehire taşınacağı vs. 10 tl ye. Bana pek inandırıcı gelmedi ama samimi bir arkadaşım yalan söylicek değil belki hayatını o fala göre düzenlemiştir :D

Geri