Günlük Falan filan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ya dünden beri tam 260 tane hesabı tek tek kontrol edip listeden satışa tekrar koydum. fiyat belirlemesi fotoğraf çekimi vs. 20 saatimi aldı. bedava dolar kazanıyorum sananlar utanır mı sanmam...

neyse bi iki üç ay stoklar idare eder. pazar araştırması yapıyorum bir yandan farklı siteler arayışındayım.

velhasıl hayat su gibi geçip gidiyor. evlenmeye niyetli gibiyim bu aralar bi aday adayı falan bulursak helal süt emmiş :d ve ya en azından haram süt emmemiş ahahasdf

Diğer already broken başlığını silebilir miyiz bu arada tşk <3

franchise sistemi başlatalı 2 hafta olmasına rağmen 6 müşterim oldu.

artık sadece satıcı değil sağlayıcı oldum ahahah

buradan katılmak isteyen varsa ek gelir olarak ayda minimum 100-200$ arası kazanma garantili başlangıç sermayesi min 50 dolar maks 100 dolar

eğer ki 100 dolardan aşağı kazanırsanız sermayenizi iade ederim.

6 farklı sitede 12 farklı ana hesabım bulunuyor.

bunlardan en büyüğünün kazanç tablosu ektedir.

1753017182243.png

bu ay 10k nın üstünü ilk kez gördük maşallah suphanallah :d

telefonu bir süre kapalı tutacağım daha önceleri iki yıl telefonsuz yaşadım.

detoxun dibi . gerçekten inanılmaz gevşiyor insan. zaten tüm iş görüşmelerini skype zoom wp den hallediyorum . telefon sadece para ve zaman kaybı.

şimdi bu süreçte bana okuyacak 30-35 kitap gerekli biraz kendime odaklanmam gerekiyor.

bu yıl fazla boşladım kendimi canım kendim. ne masaja ne tenise ne yüzmeye gidebildim.

neyse öyle işte.

bugün kedi köpeklere yardım ettiğimi duyan forumdan bir abimiz bana hatrı sayılır bir bağış göndermiş. birazını kendi kedilerime harcamamı söylemiş. kendisine çok teşekkür ediyorum gerçekten gönlü geniş bir insan. (ismini rahatsız olmasın diye paylaşmadım)

ben bunu senelerdir yapıyorum yaklaşık 6 yıldır dolar kazanıyorum ve son 3-4 senedir kedi bakıyorum. bir ameliyat ile başladı toplamda belki 10u bulmuştur ameliyat ettirdiğimiz kedi sayısı . gönül ister ki tüm sokak hayvanlarına yetişelim ama biz 6 arkadaşız herkesin belli günleri var. sokak sokak gezip mama dağıtıyoruz. yakında organizasyon için sosyal medya sayfası açması düşünüyoruz umarım sizlerde bana yardımcı olursunuz. maddi olarak olamayabilirsiniz ama manevi olarak takip beğeni paylaşım yaparsanız çok mutlu olurum.

Geri