fal muhabbetleri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
IMG_20251014_124814_910~2.jpg

Daha kahveyi bitirmeden deve hayalet ve y harfi oluştu yok mu şuna yorum yapacak bir ermiş sjsj

İyi de ben kumralımmm..

Son düzenleme:
Ben solda sağa sırayla ters dönmüş taj mahal , zürafa ve sümüklü böcek gördüm :D

• Hehe
Tepkiler: ne
Falda sümüklü böcek görmek öne çıkan tabiri ile mücadele etmek ve zafer kazanmak.

:emoji_sunglasses:

Falci dinamikleri ile yorumlamamiz lazim. En sagdaki kisinin ortadaki uzun boylu kisi tarafindan azara maruz (serce parmak ile kisiye egilip fisildayarak bak gordunmu agzi kocaman aha bu diye canlansin zihninizde) kaldigini yada 3 kisinin toplanip fisir fisir bisiler konustugunu soyleyebiliriz.
Simdi fal bakarken bir teyzeye gordugun seyin asteroide benzedigini yada heykel , dubel , yada ahmet kaya sarkisindaki biz uc kisiydikteki 3 kisi bunlar diye bir sey soyleyemezsin. Fali bakilan kisiye gore yorumlamaliyiz sanirim. Iste huzur ne bilim yol , hanede kotu biri var , uzun yada kisa biri var. Bisiler donuyor , haber alicaksin , yola cikicaksin ve olmazsa olmazi olan icin kararmis saptmasi olmasi lazim.

• Hehe
y harfi dediğin civciv iyi bak..

ortadaki tavuk diğeri de horoz.
kuşlar aleminden ferruh gellllllllll diyolar sana

• Korkunç
Ortadaki bale yapan bir kız gibii

• Hımm
Erkeklerin hayal dünyası baya farklıymiş ahaha

Senin falin hayvanat bahçesi gibi çıkmış
Tavuklar horozlar karışmış hep

• Kahkaha
Ben de tavuk, sevinçten dans eden biri ve deve kuşu gibi gördüm.

• Kahkaha
Civciv horoz ve en sondaki de köpek kafası gibi ağzında da bi şey var onu yiyor

• Kahkaha
Ortadaki bir kız çocuğu. Dikkatli bakarsanız neşeyle havaya zıplamış, sağ bacağını şıpadak açmış. Hemen sağında, yem verdiği arkadaşı: bir tavuk var. Kızın arkasında ise lama türü olan bir alpaka. Kahramanımız, Güney Amerikalı sevimli bir kız çocuğu.

*

Yeni dükkanım MASTORFAL Bebek'te haftaya pazartesi hizmetinize girecektir. Baktınız falım tutmadı, bir tur atar olmadı bir de sinema yaparsınız, görüyorum da pek unutkansınız. Teşekkürler.

• Kahkaha
Tavuk ve civciv seni didikliyor. Dikkat et kanka ^92

• Korkunç
iddiali değilim ama bakıyoruz ara sıra : )))

bu arada bunu tek bir resim olarak yorumlamak doğru değil (:

• Öpücük
Geri