Fal Baktırmak

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Kahveyi içip çöpüyle kehanette bulunmak?
Üste birde para vermek ?

Annem bastırmıştı ailenizden bir büyük olucek yakın zaman da dedi 1 hafta sonra dedem ölmüştü.

°•°~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~°•°

Arkadaş arasında baktırmak eğlencedir, zevktir. Ama ciddiyete döküp telvede gelecek arayanlar kafatasını açıp beyin arasınlar.
Gerçekten ahmaksınız.

eylence amacli olur arada arkadaslarla

acayip eğlenceli bir olay ya. faldan anlamayan 3-4 arkadaş bir araya gelip, birbirine fal bakmaya çalışırken hele daha da eğlenceli. hatta ellerde telefon, kahve falında sincap ne demek? diye aratırken çok çok daha eğlenceli. farkında olmadan tüm sırların döküldüğü, paylaşımın arttığı, kızların en samimi oldukları anlardandır. tabi bunu eğlence olarak görenler için konuşuyorum. para bayılıp, falcının dediklerine göre hayatına yön veren insanları bilemem, hatta bilmek de istemem. :p

Geleceği önceden bilebilen birileri varsa dünya bir simülasyon olmalı diye çelişki yaratan bir durumdur.

baktırmışlığım var da
tutmuşluğu yok gibi
olsa hatırlardım

Geçen fincani kapattim abim öyle bir kızdı ki actim yikadim hemen üç harfliler dadanirmis

Uzin sure baktım .Önce makarasına bakiyordum sonrasında birtakım olaylar gerceklesince ondan ona derken dağıldı ve önune gecemedigim bi hal almaya başladı zamanla .
Bir sure sonra insanlara kötu durumları soyleyemedikce ağırlık olarak bana geri döndü Ve ciddi anlamda rahatsizliklarim ( bu kısim bende kalsın )olustu.
Finali tövbe ile yaptım , artik sadece iciciyim ,p

Bir kere baktırdım, 5 yıl içinde içinde "..." harfleri olan biriyle tanışacaksın, hayatın değişecek dedi, bi b.k olmadı.

Makarasına bile olsa günah…
Sırf günah diye baktırmıyorum. O kadar davet ediyor ki günaha ama tutuyorum nefsimi…

Fetva alalim neticede faiz haram değildir dediler bunun için bir güzellik yaparlar

fal olayına inanmam ama garip şekilde enteresan bilgileri tutturuyorlarda

Falcilardan ve etrafimizda yasayan falci teyzelerden duyduklarim hep ayni seyler;
Bazilari birakti "a ben o gunaaa artik girmiyok" israr etme.

*Hanede biri var
*Sana yol var
*Icin sklmis
*Kisa zamanda haber alicaksin
*Bak surda uzun boylu biri var
*Bak surda tiknaz biri var ikinizin arkasindan gizli gizli bakio
*Bi ise baslamak istiyon ama guvenemion
*Icin kararmis
*Ata biniosun
*Kalabalik bir hanede sizi cekistiriyorlar
*Kopek var burda bak dislerini gosteriyor
*Ay bak kalp cikmis
*Birine borc vermissin , o kisi parayi batirmis.
*Bak adinda A harfi olan birinden bi iyilik goruceksin unutma
*Evlilik yoluna girmeyi dusunmussunuz ama olmamis
*Bak su var cirpiniyorsun. Izleyen biri var ama gelip yardim etmiyor.
*Icin sklmis belli , bak burda gordun mu (serce parmak ile gosterilir)
Al yika bunu , offf basim agridi agirlik coktu kiz!

Eskiden sacma salak bi fal uygulamasi indirmistim sirf oraya atip yorumlatmak icin kahve iciyodum. O da otomatik hazir metinlerdi yani ozel bakip yorumlamiyolardi.. suan kahveyi sevdigim icin iciyorum ve fal da baktirmam.. o islerden korkuyorum

Geri