Fal bakmayi bilenler kamon.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Çok heyecanlıyım , acaba ne çıkmış olabilir.

40f5546b0f82ea93300f4dc3941115fd.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aaaa harry potter daki uçan araba o. Hogwarts mektubu bekleyin bence.

Ayakkabı o yolculuk var ya da uzun yoldan gelecek bir adam, 4lü bir vakitte isminde Y harfi olan birisi. Aynı zamanda temiz bir kağıdın var, mahkemelik bir durumun varsa o olabilir yA da noter gibi düşün bir şey elden çıkarabilirsin. Hat vurup harman savurma çok kısmetlisin ama elinde tutmayı bilmiyorsun, özetle bir şeyin değerini bilmiyorsun. Lahmacun var birde.p

Yollar çok bozuk görünüyor doğalgaz çalışması var herhalde

Allah affetsin 3 gündür halam kahve yaptırıyor , hem kendisininki hem benimkini kapattırıyor bir de .d A. 40×3 ten 120 gün naneyi yedim .s

Allah affetsin 3 gündür halam kahve yaptırıyor , hem kendisininki hem benimkini kapattırıyor bir de .d A. 40×3 ten 120 gün naneyi yedim .s

Öyle diyorlar valla. :D
Ben üniversitede baktırmıştım ama çocuk manyak gibi bir şeydi. Normal değildi. Ölmüş geri gelmiş falan. Böyle ürpertiyordu. :D
Bana turizmciyle evleneceksin demişti. Hala turizmciyi bekliyorum dermişim. Şlkjlk

Ayakkabı o yolculuk var ya da uzun yoldan gelecek bir adam, 4lü bir vakitte isminde Y harfi olan birisi. Aynı zamanda temiz bir kağıdın var, mahkemelik bir durumun varsa o olabilir yA da noter gibi düşün bir şey elden çıkarabilirsin. Hat vurup harman savurma çok kısmetlisin ama elinde tutmayı bilmiyorsun, özetle bir şeyin değerini bilmiyorsun. Lahmacun var birde.p
Dayimin oglu var isminde y olan.
Mahkemelik bir durum yok bu arada , paranin degerini bilmedigim dogrudur eli bol biriyimdir dagitip dururum saga sola , lahmacun olmazsa olmazim zati <3

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%75 başarılı sallamışım o zaman -.-

Öncelikle hanende büyük bir sorun yok aslında ama senin kafana taktigin, seni huzursuz eden şeyler var. Önemli sorunlar değil aslında sen buyutuyorsun içinde. Ayrıca evine girip cikan, sana düşman olan biri var ona dikkat et. (Yilan var) Bu arada sevdiğin biri ile bir araya gelecek ve karsilikli sohbet edeceksin. İkinizin de birbirinize karşı temiz duygulariniz var. Bir de kisa bir yolun varmis.

Ablama baktirdim. İçi temiz bi çocuk dedi lakin biraz telve biraksaymissin iyiymis. .d

Kahve falında balina görmek; şekil itibari ile olsa gerek, büyük bir kısmete işaret eder. Bu hiç beklenmedik bir anda karşınıza çıkan bir para veya hiç hesapta yokken gerçekleşecek bir evlilik olabilir.

Balinalar, yapı itibari ile büyük cüsseli hayvanlar oldukları için, talih kuşu niteliği taşırlar. Kahve falında görülen balinanın, kişinin iş hayatını da olumlu yönde etkileyeceğini de söyleyebiliriz. Bu, bir anda ulaşılabilecek bir mevkii veya maaşınıza gelecek büyük bir artış olabilir.

Kahve falında görülen balina, kişinin aşk hayatını da olumlu yönde etkileyecektir. Eğer kişi evli ise, ailenin büyüyeceğine yani bir bebek dünyaya geleceğine, ya da sorunlu giden evliliğin düzene kavuşacağı şeklinde de yorumlamak mümkündür.

Geri