fakirlikten tatile gidiyorum

Konu sahibi son olarak 1615 gün önce görüldü
merhaba beyler bayanlar fakirlikten tatile gidiyorum.

kendimi bildim bileli gittiğim ve bir o kadar da nefret ettiğim yazlığa yine gitmek zorunda kaldım çünkü evde tek kalırsam yemek yiycek param yok.

bu arada bahsi geçen yer kerpe, kerpede olan FS'liler varsa bira ısmarlarım. :D

Bira ısmarlıcak paran var da yemek yicek paran mı yok :D

Tadını çıkar fakir ve tatile giden adam :)

12 lira ile ekmek arası makarna yesem, sonraki hafta yine açım hdjsbxjdbdjxdbf
bonus olarak kabız olmak istemiyorum bxjbdjxbd
pietà

shady makarna ile ekmeği aynı gün içerisinde tüketecek lükse neden sahipsin sen yaa :D

tüketmekte sorun yok hanimefendi. ben kabız olmaktan korkuyorum abfbxjx :D@pietâ

Osmolak şurup yollarım ben sanaa üzülme hiç shadyciim :D

Vayy fakirlerde mi tatile gidiyordu ! O zaman bundan sonra ben tatile gitmem :)

Ben oraya bayılıyorum sen nasıl sevmezsiinnn?
Pembe kayalar çok güzel.
Cebeci plaj şahane. Mavi Bayrak almış daha nee! !!

Maria puder cebeci sahili kerpeye 15 dakika uzak ama buradaki sahil daha guzeldir.

sevmiyorum çünkü çok küçük ne gezicek yer var ne takılacak, insan desen yok sakaryalı tatangaylar sevmem, bir tane gece kulübü vardı kerpeden yürüme mesafesiyle gidilmiyor bisikletle yada arabayla ancak orayı da düğün salonu gibi yaptılar dejavu düğün salonu nsjsbsuzbsjsd:D

çok gittiğimden midir bilmiyorum ama bana artık dandik geliyor kerpe,
deniz için gitmeye değmez,
hem plaj dandik hemde bütün izmit akıyor oraya..
kafa dinlemek, mangal yapmak için gidilebilir,
ormana yakın sessiz koyları var..
memleketimin sahili, karasu sahili daha iyi bence...

Biz elektrik fazla geliyor diye klimayi acmayalim. Adam fakirligi yazlığından dem vursun. Ne fakirler varmış bee :T:

#Geçengünyinefakirim

Maria puder cebeci sahili kerpeye 15 dakika uzak ama buradaki sahil daha guzeldir.

sevmiyorum çünkü çok küçük ne gezicek yer var ne takılacak, insan desen yok sakaryalı tatangaylar sevmem, bir tane gece kulübü vardı kerpeden yürüme mesafesiyle gidilmiyor bisikletle yada arabayla ancak orayı da düğün salonu gibi yaptılar dejavu düğün salonu nsjsbsuzbsjsd:D

Cebeci de Hany People miydi neydi beach in adi bi de club vardı tepede:asd:

1 hafta dan fazla kalmam o da kafamı dinlemek için. Kefkene de o yüzden gidicem arkadaşımızın yazılıgi var ben köy gibi yerleri seviyorum da gece kumsal da oturup içmekten başka bi aktivite yapamazsın bi de check in yaptığıma pişman olduğum dogru:haha:

Yol da ay çiçeği tarlasına girip fotoğraf fotoğraf çekmek istiyorum bi de:ask

Kefken de iskele restorant dışında bi de lahmacun pide dışında yemek için pek bi yer yok. İçim dışı balık olmuştu gittiğimde.
Cebeci ye de Sakarya dan bir arkadaşın tavsiyesi ile gittim plajı çok sevdim neyse ki gideceğim tarih bence bu kez daha sakin olacak.:asd:

Kerpe ye de Kefkene gidişimde arkadaşın ısrarı üzerine gittim en güzeli kerpe pembe kayalara hayran kaldım. Oradan atlayıp yüzen gördüm aslında sile ye benziyor gibi gerçi Şile de hayat var :p

evet tatile fakirler gider. biz zenginler evde tatil yapıyoruz.

boşuna mı ekmek arası ekmek yiyoz sanıyonuz lan

Biz fakir 1 forumduk ama mutluyduk... Sonra zengin çocuklar geldi, cüzdanlarını gösterdiler ve bize zorla sahip oldular, bir sabah kalktığımızda artık Forumsal'da değildik...​
aile-serefi-nin-kotu-kalpli-oktay-i-son-716245_3611_1_b.jpg

Paradokşluğun nirvanasi.

Aksndjdjd
Hayata hep kötü tarafından bakan insanları seviyorum, müthiş yorum.

Geri