Fakiriz Aga

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çekimler
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
iş ve okuldan dolayı surekli yurtdisina ciktigim icin ecnebi parası topluyom kolleksiyon şeysi yapcam.elinde varsa ilginç bulamayacagim yabanci para bulunduranlar pm atsin burdaysam mutlaka cevap verip satin alacagim.
Sadece yabanci para arkadaslar.yabanci hatun teklif etmein

7Pbpz5.jpg

LE4XVj.jpg

vRLlMz.jpg

Yönetim resimleri incelemeye aldıktan sonra paraların sahte olduğunu anlayıp Min i banladı

merhaba Min kac yilina ait o demir paralar ? satiyor musun ? O delikli para hangi ulkeye ait ?

Waterlelie hanım gızım çoğu şimdi tedavülde olanlar.bir çok ülkenin var yenileri varsa ben satın alırım.
sadece delikli olanı istiyosan ücretsiz gönderebilirim.
varsa birden çok elinde bulunduran satın alabilirim.lütfen iett jetonu teklif etmeyin :D

Benim babamin da var eski paralardan olusan bi albumu. Bu islerin piyasasini bilmiyorum ben pek ama iyi teklif sunarsan babami tanimam, satarim .p

Benim babamin da var eski paralardan olusan bi albumu. Bu islerin piyasasini bilmiyorum ben pek ama iyi teklif sunarsan babami tanimam, satarim .p

türk lirası istemiyorum.resimdekilerin hepsi yabancı ve tedavülde olan paralar.sanırım sen kokoreççi necmi dayının kızısın.
anlatabiliyommu hanım teyze.

Çok güzel benim de koleksiyon yapmasam da gezdiğim ülkelerden kalan paralarım var saklıyorum :)

Waterlelie hanım gızım çoğu şimdi tedavülde olanlar.bir çok ülkenin var yenileri varsa ben satın alırım.
sadece delikli olanı istiyosan ücretsiz gönderebilirim.
varsa birden çok elinde bulunduran satın alabilirim.lütfen iett jetonu teklif etmeyin :D

merhaba yegen, tedavulde olmayan paralarla ilgileniyoruz. En az 50 yillik olmali. O degil de bansiz haline denk gelemedik :d

Irak parası bi de Suudi Arabistan parası olması lazımdı eve gidince bakayım.

türk lirası istemiyorum.resimdekilerin hepsi yabancı ve tedavülde olan paralar.sanırım sen kokoreççi necmi dayının kızısın.
anlatabiliyommu hanım teyze.

oooo bey amca gözler gitmiş, rastgele atar gider. ben sadece eski paralar yazdım, türk lirası olduğunu değil. ilgilenmediğini söylemen yeterdi.
babamın selamı var, hayırlı işler.

bir ara 1-2 avuç dolusu madeni para vardı hepsi yabancıydı ama neredeler ne oldular hiçbir fikrim yok.

merhaba yegen, tedavulde olmayan paralarla ilgileniyoruz. En az 50 yillik olmali. O degil de bansiz haline denk gelemedik :d
anlıyorum.eski yabancı para bulmak zor,neler var elinde.evet pek sevilmiyoz sanırsam surekli banlıyolar :s
Irak parası bi de Suudi Arabistan parası olması lazımdı eve gidince bakayım.
aga onlar var elimde yinede atabiliyosan bi resim at pm ile.
oooo bey amca gözler gitmiş, rastgele atar gider. ben sadece eski paralar yazdım, türk lirası olduğunu değil. ilgilenmediğini söylemen yeterdi.
babamın selamı var, hayırlı işler.
ben sendekilerle ilgili yorum yapmadım genel olarak ne istediimi söyledim.sen yine de menapozdan çıkınca camiyi geç dörtyolun oraya gelince ara beni olmazmı?dişi avradlarla takışmak istemem.
kabalığım için afedersiz.konu hakkında yardmcı olabileceyiniz bi durum olursa haber beklerim .
ayrıyeten babana saygılarımı ilet,ellerinden öperim.
bir ara 1-2 avuç dolusu madeni para vardı hepsi yabancıydı ama neredeler ne oldular hiçbir fikrim yok.
hacı bulursan benle iletişime geçersin pm ile.

anlıyorum.eski yabancı para bulmak zor,neler var elinde.evet pek sevilmiyoz sanırsam surekli banlıyolar :s

aga onlar var elimde yinede atabiliyosan bi resim at pm ile.

ben sendekilerle ilgili yorum yapmadım genel olarak ne istediimi söyledim.sen yine de menapozdan çıkınca camiyi geç dörtyolun oraya gelince ara beni olmazmı?dişi avradlarla takışmak istemem.
kabalığım için afedersiz.konu hakkında yardmcı olabileceyiniz bi durum olursa haber beklerim .
ayrıyeten babana saygılarımı ilet,ellerinden öperim.

hacı bulursan benle iletişime geçersin pm ile.

bulursam bakarız atarım pm

Geri