Fakir ülkelere yapılacak her türlü yardım insan hakları kriterlerine , uyumlarına göre mi yapılmalıdır?

Konu sahibi son olarak 1224 gün önce görüldü
Fakir ülkelere yapılacak her türlü yardım insan hakları kriterlerine, uyumlarına göre mi yapılmalıdır?​

Abla insan hakları kriterleri uyumları ne? Yorum yapacaktım ama ben bayağı biseyden habersiz kalmisim. O ne ola ki bilmiyorum.

Bir garip soruları var vaguenin. Aynı ben gibi ya, beyin yakıyor. :D

Abla insan hakları kriterleri uyumları ne? Yorum yapacaktım ama ben bayağı biseyden habersiz kalmisim. O ne ola ki bilmiyorum.
Demek ki varmış uyum ve kriterler ki sormuşlar sonuçta ben uydurmadım soruyu.

Bir garip soruları var vaguenin. Aynı ben gibi ya, beyin yakıyor. :D
Sevgili huri hanım neresi garip sorunun anlayamadım ama dediğim gibi sorulmuş benimde dikkatimi çekti sizlere sorayım dedim. Kriter ve uyuma göre mi olmalı yoksa fakir ülke diye anıldığı için mi ne bileyim konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Değilim Hatem bey. Sadece bana yöneltmişsiniz soruyu. Ben de soruyu ben uydurmadım dedim. Üslubum rahatsız ettiyse kusura bakmayınız.

Bir insan yardıma muhtaç sa, yardım edilir. Bir ülkede olağan üstü bir durum varsa yardım edilir. Almanya'da 9.5 büyüklüğünde bir deprem olsa, Almaya nasılsa zengin, mutlaka başının çaresine bakar diyemeyiz.

Soru iki şekilde anlaşılmaya müsait gibi.
Yardımların mı insan hakları kriterine uygun olması yoksa yardım yapılacak ülkenin mi bu kritere sahip olmasi gerekiyor?
Soru şu şekilde de olabilirdi: Yardımlar İnsani Yaşama Endeksine göre mi olmalı?
Insan haklarının ekonomi boyutu Sosyal Ekonomiyi kapsıyor.Daha çok bu ülke meselesi gibi.
Bağışların bu seviyeye ulaşması imkansız.Bu ülkelerin iç görevidir.Sadece destek amaçlı olması doğru olan.
Bir de soruyu Insan Haklarını gözeten ülkelere gore mi yapacağız? Yani kriterimiz bu mu olmali?Dersek bu da doğru olmayabilir.Çünkü,bence,yardım kriterlere sığdırılmayacak kadar insani bir meseledir.

İnsanlar aç gıdanın kriteri mi olur, silah yardımı yapılıyorsa amaç farklıdır.

Geri