Fakir Toplumların Geri Kalmaları Tesadüften İbaret mi?

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Niye konu açmış olmak için açıyorsunuz ? Kitap okumakla zenginliğin ne alakası var ?

İnşaat ustası şirket kurup mütaahit oluyorken kitap okumakla ne alakası var ?
Araba al-satcısı galeri açarken kitap okumakla ne alakası var ?

NE ALAKASI VAR ?

Fakir oldukları için mi geri kalıyorlar geri kaldıkları için mi fakir oluyorlar bilemedim. Çılgın sorular

Ankara biraz daha zengin olsa gruplara direkt katılacak.

Nüfusla alakalı diyeceğim ama Adana yok. Şaşkınlık verici.

Düsünmemizi istemis sanirim.
Düsünemedi,geri kalmisligim ondan.

Bir tarafta balıkçı, diğer tarafta sazanlar. Pronun boş vaktine gelmiş bir konu başlığı.
6 yı bilerek yazmamış ki merak edelim diye. Başardı

Geri kalmışlık zaten fakirlik sebebi veya fakirliğin sebebi zaten geri kalmışlık. Mantık hatası var soruda :D

Faşolar dışarı. :s

Niye konu açmış olmak için açıyorsunuz ? Kitap okumakla zenginliğin ne alakası var ?

İnşaat ustası şirket kurup mütaahit oluyorken kitap okumakla ne alakası var ?
Araba al-satcısı galeri açarken kitap okumakla ne alakası var ?

NE ALAKASI VAR ?

Konu açmış olmak için açtığımı sana düşündüren ne? Konu başlığında kitap okumak mı yazıyor? Meseleleri bütüncül ele alalım lütfen. Geri kalmışlıktan bahsediliyor, burada kullanılan bir veri kitap okumak. Aşağıda bir başka veri daha sunacağım ve @climax sevecek.

İnşaat ustasının şirket kurup müteahhit olması bir ilerleme mi? Evet.
Araba alıp satan kişinin galeri açması bir ilerleme mi? Evet.

Bunları yapabilmek için, mesleki bilgi, tecrübe, cesaret, kaynak, girişimcilik gibi vasıflar gerekli midir? Evet.

Teşekkürler.

ÖSYM'nin sanırım son yayınladığı üniversite sınavındaki illere göre başarı sıralaması:

1) Ankara
...
3) Antalya
4) Eskişehir
....
7) Denizli
...
9) Bursa
...
11) İzmir

@eviL

Metin Kabalcı ve Gözde Metin'in yayınladığı, insani gelişmişlik endeksi gibi verilerin kullanıldığı çalışmaya göre eğitim düzeyi en yüksek 3 il:

Ankara, Eskişehir ve İzmir.

@eviL

Metin Kabalcı ve Gözde Metin'in yayınladığı, insani gelişmişlik endeksi gibi verilerin kullanıldığı çalışmaya göre eğitim düzeyi en yüksek 3 il:

Ankara, Eskişehir ve İzmir.
Aynen sen biliyon ;)

37c8196d589759cf07aafc1abad3f266.jpg

Geri