Fakir sürücülerin bilmesi gereken.

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Araçlarda Ortalama 80 ile 90 kilometre hıza ulaşıldıktan sonra sürat bobini açılır ve çift karbüratör devreye girer. Bu da yakıt sarfiyatının çoğalmasına sebep olur. Bu nedenle araçların devirli kullanılması ve yüksek sürattan kaçınılması tavsiye edilir dikkatinize..!

Tebrikler Kamil abi, senin açman gereken konular bunlar.
Katılıyorum yazdıklarına, ayrıca aracı devrinde kullanmak motoru da sağlıklı tutar. Biraz daha detay versen iyiydi, hangi durumlarda vites küçültmek, hangi durumlarda yükseltmek lazım falan.
Motor freni, römork varsa nasıl viraj alınır vs vs.

Adamsin Kamil abi.. yalniz fakir insanlar kontak kapatti, otobus kullaniyorlar artik.

Yararli bilgi icin tesekkur ederiz. Yoksa nerden bilecektik bunlari..

Hmmss ama hacaaabi ben 90 la giderken yol pc si 100 le giderkenkinden daha cok yakiuo gosteriyor.

Al sana soru. Hadi bakiiiiimm (:

Hmmss ama hacaaabi ben 90 la giderken yol pc si 100 le giderkenkinden daha cok yakiuo gosteriyor.

Al sana soru. Hadi bakiiiiimm (:
Kısaltmalı kavramı kavrayamadım. Yaa şöför adam zaten motor sesine göre anlarda ben soruyu anlamadım. Neyse. (-) puan aldık. 3 yanlış bir doğru götürüyordu? Eğer öyleyse 50 soruluk sınavda 42 doğru yapan kişi kaç doğru yapmış muamelesi görmeli. Ahanda bu soru da benden sana :)

Otomobil fiyatlarından haberi olanın şu zamanda fakir sürücü olmadığını biliyor olması lazım .
Varsa da akar yakit fiyatından toplu taşıma kullanıyordur :d

Güzel bir başlık açmışsın kamil ağa. Bu tür başlıklarda kolay anlaşırız, siyasi konular seni aşıyor ve orada tökezliyorsun. Dolayısıyla seninle siyasi konuları tartışmak bir zulm.

Evet 90 km ile gitmek bayağı tasarruflu oluyor. Otoban da giderken 120 km civarı da tasarruf için fena değil.

Geri