Gitanes
Üye
-
-
-
-
-
Bir gün akıllı telefon kullanan bir genç Turkcell operatöründedir.Memnundur ama çok pahalıdır o operatör.para yetiştirememektedir.Sonra milletin gazına gelerek hayatının yanlışını yapar ve vodafone'a geçer.ilk olarak 20 TL yükler bu genç ve diğer sitelere fazla ihtiyacı olmadığı için vodafone'nun sosyal paketini satın alır. bu paket 6 TL 350 MB facebook ve twitter'a.20 MB diğer siteler için limit koymaktadır.Bundan sonra ipler kopar ve genç interneti açar bir müddet facebookta gezindikten sonra interneti kapatır ve kullanım miktarı 11 TL kullanım tutarı ..... MB diye bir yazı çıkar.müşteri hizmetlerini arayan genç olayı bir bir anlatır.müşteri temsilcisi ona uygulamadan değilde tarayıcıdan m.facebook.com üzerinden girmesini söyler ve 11 TL iade eder.pek ala genç daha sonra tarayıcı üzerinden faceye giriş yapar fakat mobil veriyi kapattıgında bu sefer 12 TL si gider.yine müşteri hizmetlerini arar genç.müşteri temsilcisi bu sefer vodafone live apnsini seçmeniz gerek der.ve para mara iade etmez.vodafone live apnsini seçip yine girer ve kapattıgında 3 tlsi gider ve bakiye -1 olur.Bela ve lanetler okuyarak dahada -ye inmesin diye bakiyesi internet minternet kullanmaz korkusundan.ve vodafone şikayetini yazı şeklinde yazar.ve aradan tam 1 ay geçtikten sonra şöyle bir SMS gelir:" DEGERLI ABONEMIZ, ILETMIS OLDUGUNUZ LIRA DUSUMU SIKAYETINIZ INCELENMIS UCRETLENDIRMEDE HATA OLMADIGI TESPIT EDILMISTIR. VODAFONE"
Babası Avea'ya geçen ve çok memnun olduğunu gören genç vıdıfon foruma şunu yazar" evet vodafone ailesi 4 gün sonra kurtuluyorum
sizden.daha önce bu kadar mutlu olduğumu
hatırlamıyorum.Aslında size teşekkür etmem lazım bu
kadar berbat bir operatör olmasaydınız başka operatöre
geçemeyecek ve ben bu mutluluğu
yaşayamayacaktım.20 TL mi yediniz ama bunun ahireti
var orda hesaplaşacağız.hakkımı helal etmiyorum.ohh
be.Bu arada babam da sizdeydi -6 yaptı bakiyeyi
operatör değiştirdi oda kitlendi size benimde -2 deydi
son gün -6 yapıcam eder 12 20den 12 çıkar 8 TL
hesaplaşacaz diğer tarafta."
o genç benim lanet olsun vıdıfon kahrolsun pislikler.
Babası Avea'ya geçen ve çok memnun olduğunu gören genç vıdıfon foruma şunu yazar" evet vodafone ailesi 4 gün sonra kurtuluyorum
sizden.daha önce bu kadar mutlu olduğumu
hatırlamıyorum.Aslında size teşekkür etmem lazım bu
kadar berbat bir operatör olmasaydınız başka operatöre
geçemeyecek ve ben bu mutluluğu
yaşayamayacaktım.20 TL mi yediniz ama bunun ahireti
var orda hesaplaşacağız.hakkımı helal etmiyorum.ohh
be.Bu arada babam da sizdeydi -6 yaptı bakiyeyi
operatör değiştirdi oda kitlendi size benimde -2 deydi
son gün -6 yapıcam eder 12 20den 12 çıkar 8 TL
hesaplaşacaz diğer tarafta."
o genç benim lanet olsun vıdıfon kahrolsun pislikler.