Fake

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
forum üstünde yüksek popülerliğe sahip beğenisi yüksek fake üyelik satılır iletişim pm

18622295_1378566562180888_8374164536158774198_n.jpg

Fake deyince milletin aklına üyelik falan geliyor.

Benim aklıma taksi ve hospital :/

Taxi olanına bayılıyoz muazzam iş çıkartıyorlar, özellikle ablaları çok iyi seçiyorlar enfes doğrusu.

Bir fotoğraftan instagramdan tutun da twitter adresinize kadar bulunabiliyorken ve teknoloji bu kadar gelişmişken iyi cesaret başkalarının fotoğraflarını bu benim diye göstermek. Bu kadar geri zekalı olmayın bence.

Kendi yalanına kendi inananların bi hastalığı vardı neydi adı ?

Çok forumda afişe ettik. Eğer sorgulama yapmak istiyorsanız fotoğrafına sağ tıklayn resim içinde ara diyin google orjinalini gösterir buda benden olsun hadi happy huntings !

Merak edenler için bi yardım kuruluşu olan fake taxi selam olsun koca yürekli usta şöförlere.

yaran-capsler_854165.jpg

Agent i yiii biliriz, Czech in street lerinde dolanan ve may firendim var ya olmaağz diyen ablaları da son zamanlarda beğenmiyor değiliz arkadaşlarla.
Eternal

Mastor

hocam o czech serisinde swing serisi çok hoş özellikle şimdi bazı koca yürekli çevirmenler bu aile dramını gözler önüne seriyor türkçe altyazılı şekilde baya takipteyiz dizi gibi çekirdek kola izliyoruz tek elle.

Oha may gat türkçe altyazı mı? O kadar ilerledik mi ya bu akepe dönemi harika her zaman söylüyorum, akepeyle daima tek elle!
Eternal

Mastor

tabi hocam zaten biraz daha altyazı olmasa ben çekçeyi söküyordum az kalmıştı her imkan mevcut detaylı bilgi için pm asdfksakfa

Biz buradakilere kızıyoruz da ünlüler bile fake fotoğraf kullanıyor.
Aleyna Tilki misal. :sırıt:

A benim böyle bir konum mu varmış naisisksnsksbsns?

Geri