Fake Hesaplı Forum Kullanıcısı

Konu sahibi son olarak 250 gün önce görüldü
Birden fazla hesabı olan, biri hariç diğerleri bilinmeyen forum kullanıcılarıdır.
Aramızda geziniyor olabilirler

Sırf nickimi değiştirmek için aralarına katılmak istediğim tayfa :honk:

Sanaldaki insanların %90'ı bu gruba girebilir. Güven sorunu sebebiyle ya yapmadıkları meslek edinirler ya adını başka söylerler ya da yaşadıkları yer vs gibi.
Bilemezsiniz. Herkes kendisinden sorumludur, zararı dokunmadığı sürece kimseyi ilgilendirmemeli.

Fakeliğe kendilerini çok kaptırmamalarını önerebilirim.
Pc kapatınca yine basiretsiz hallerine adapte olma sıkıntısı çekmelerini istemem.

misal ben aslında orta bir öğrencisiyim

bunlardan çok var
mesela face açarlar soyadları değişik olur : )
en güvenli kişiler onlardır diğerleri güvensiz kişilerdir : )

Fake hesapları sadece foruma kısıtlandırmak hata olur her yerdeler:T:
Açtıkları hesaba ve kurduğu kişilere kendilerinin de inanıyor olması olayın en acı tarafıdır.
Gerçekler ortaya çıktığı zaman en büyük hayal kırıklığını kendileri yaşarlar.

iki veya daha fazla hesaptan girip milleti işleterek heykır havasına giren tiplerdir.

Yahu tuhaf olan şu ki; gelip beni kandırmış ya da ben başlamışım işte bir şekilde. Fake olduğunu daha sonra anlayacağım. Zaten itiraf edecek. Hani beni beğenmiş ya, artık realizme dökecek! Ardından günlerce yalvaracaktır. Tlefonda 33 çağrı, bir o kadar msj v.s. kurtulma derdinde oluyor insan. Derken, eski ayrıldığın kız arkadaşın, hakkında bilgi için bu zatı muhteremin facesini bir erkek olarak eklemiş. Aşk bile yaşamışlar. Üstelik ben fake olduğunu daha bilmeden, bu sözde benim için geberen fake kişisi diğer erkek fakeye yalvarıyor ve bir erkeğin sözde deli olacağı msjlar falan. Ben böyle şeylere alışık değilim lan! Neyse ki kurtuldum...

Bazı kullanıcılar kendi güvenliği için yapar bunu, haklılar.
Kimse facebook doğru adresini vermek zorunda değil. Yaptığı mesleği, yaşadığı şehri söylemek zorunda da değil.

Arkadaşlar aslında bende feykim asıl adım multaza bayburtta yasiyorum 3 çocuğum var özel zevklerin arasında davul çalmak var

Geri