Faith 2012 dizisi imza ve gifleri - Korean Drama

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hareketli Resimler ve Avatarlar
Konu sahibi son olarak 2421 gün önce görüldü
tumblr_mb1nwirS911rw9s8xo7_250.gif

tumblr_mb1nwirS911rw9s8xo8_250.gif

geç çıktıysa bilmem ama genelde günü gününde yada hafta içi atardın :D

ha anladım geçen haftadakileri attım ama yeni yeni değişik yerlerden yapanlar var eski bölümlerden onlarıda attım yoksa geçen haftaki 2-3 sayfa geride olması gerek :D

anlaşıldı şimdi mesele :D benim diziler Supernatural , Merlin , Fringe , Once Upon A Time başlayınca daha senin diziye başlayamadım zaten :D

anlaşıldı şimdi mesele :D benim diziler Supernatural , Merlin , Fringe , Once Upon A Time başlayınca daha senin diziye başlayamadım zaten :D

Arang and the Magistrate mi başlarsın :) faith bitince :) gerçi 20 bölümlük arang faith 24 faithtten önce biter ama izlersin :)

dizileri o kadar kısa mı yapıyor bunlar normalde daha uzun gerekmez mi avrupa dızılerı daha uzun surelı oluyor ama onlar haftada bırkez yayınlanıor

dizileri o kadar kısa mı yapıyor bunlar normalde daha uzun gerekmez mi avrupa dızılerı daha uzun surelı oluyor ama onlar haftada bırkez yayınlanıor

kore dramaları çok farklı oluyor tabi sezonluk dizileride var ama son yıllarda yapılan dizilerde neredeyse tek sezonluk olanlar16- 24 bölümdü tabi çok uzunları da var mesela muhteşem kralice o da tarihiydi 45 bölüm felan sürdü :) bi bildikleri vardır bu kadar kısa tutuyorlarsa :) belki dünya çapında ilgi çok oldugu için seyirciyi sıkmayıp daha fazla dizi yapmaktır amaçları bunu bilmiyorum :) yani araştırmadım bu benim düşüncem

TATLI bu bölümlerde gerçekten sıcak ama cok sıcak gelişmeler var anlaşılan yayınlanmış olmalı ki resimleri paylaşmışsın sanırım altyazı olmadı henüz

TATLI bu bölümlerde gerçekten sıcak ama cok sıcak gelişmeler var anlaşılan yayınlanmış olmalı ki resimleri paylaşmışsın sanırım altyazı olmadı henüz

daha dün oynadı yok alt yazı olsa yollardım :F her zaman izledigimizyerdem umutluyum bu konuda xD ilk orası altyazı yayınlıyor şimdi baktım orijinal dilde diyor bugün yarın altyazı yaparlar :) evet çok sıcak bakalım :D nasıl olacak :F bitmesine 4 hafta kaldı ya birde :D iyice heyecan yaparlar artık :D

bun farkındayım ondan heyecan dorukta :D

bun farkındayım ondan heyecan dorukta :D

evet :D çok pis heyecan zaten 7.bölümden sonrası hep heyecanlı geçti 7. bölüme kadar durgundu hep aynıydı :D sonra entrikalar dönmeye başladı :D

Geri