!!aLPaCiNo!!
Bronz Üye
Ne farkeder hepsi aynı kore çin japan hepsi çekik gözlü
Şimdi sen anime meraklısısındır bide 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne farkeder hepsi aynı kore çin japan hepsi çekik gözlüŞimdi sen anime meraklısısındır bide
![]()
Walla bizde bilmiyoz kore deyince 2 kore var güney kuzey olmak üzerekuzey kore dizileri derken Türkiyede izleyen varmıdaha dogrusu hiç kuzey kore dizisi duymadım net üzerinden Güney kore dizileri vardır genelde birde japon ve tayvan dizilerini gördüm şimdiye kadar
hiç rast gitmedim
güney kore dizilerini izle tabi ki
![]()
Aslında güzel yapıyolar dublajı ama orjinalinin yerini tutmaz elbette şimdi sen koreceyide sökmüşündür bu sayedetavsiye ederim diziyi evet Türkçe altyazılıTrt1 ve benzeri kanallar (kore dizileri yayınlayan) yayınlarsa Türkçe dublaj olabiliyor ama en güzeli de altyazılı izlemek dublaj girdigi zaman güzel olmuyor sahte geliyor dizi içinde verilen tepkiler bana
![]()
yok sökmedim ama bir kaç kelimenin ne anlama geldigini anlayabiliyorum tabi ki
Aslında güzel yapıyolar dublajı ama orjinalinin yerini tutmaz elbette şimdi sen koreceyide sökmüşündür bu sayedeBen animeler sayesinde bi kaç kelime japonca öğrendim animelerde aynı kelimeleri duya duya
olayı geç gördüm !!aLPaCiNo!! Samabende anime izlerim küçüklüğümden beri halen kaçırmadan izlerim hemde
bu aralar naruto shippuden , fairy tail , one piece , D gray man izliyorum
hem koreli çinli diyorsunda gözleri yuvarlak beyaz tenli olanların hepsi ingiliz mi birde ona bak bu da aynı şey işte
![]()
yav ama bu çekik gözlüler çok benziyor birbirineolayı geç gördüm !!aLPaCiNo!! Samabende anime izlerim küçüklüğümden beri halen kaçırmadan izlerim hemde
bu aralar naruto shippuden , fairy tail , one piece , D gray man izliyorum
hem koreli çinli diyorsunda gözleri yuvarlak beyaz tenli olanların hepsi ingiliz mi birde ona bak bu da aynı şey işte
![]()
yok sökmedim ama bir kaç kelimenin ne anlama geldigini anlayabiliyorum tabi ki![]()
evet CastieL çok iyi bir izleyicidirFaith'ide çok güzel izler
![]()