Fail

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aşk aslında direnebildiğin kadardı.
Adam bütün ezberlerini o kadın için bozmuştu. Aslında bütün benliğini saran bu duygular onu korkutuyordu.
Kendine itiraf etmekte çok zorlansa da korktuğu yerdeydi.
Herşeye rağmen "git" diyordu kadına.. Oysa kal demekti bu ama bunu gözyaşlarında saklıyordu adam. Kadın gitmeye karar verdiğinde adam buna asla hazır değildi "dur" dedi kadına..
Kadın şaşırmıştı çünkü adam hiç duygularına bu kadar yenik düşmemişti..
Kadın anlamıştı ki adam da fazlasıyla yer edinmişti..

Bir savaşın ortasında bütün duyguları bir anda yaşar ve bir daha asla eski sen olamazsın. Bu ayrı birşey.

Fakat çok sevdiğin bir cephe de hayal kırıklığına uğramak Sebastian işte o seni öyle gürültülü bir şekilde bitirmez.
Yavaş yavaş eritir seni, ağır ağır ve sen öldüğünü bile hissetmezsin.

Gerçek sadece insanın kalbinin derinliklerinde gizlidir. Ancak buna ulaşan kazanır ve farklı hisseder.​

Gözlerimi ne zaman kapatsam bu karanlık adeta cennet..

Yahu sayfaya yeni bir konu açıldı sanırım diye girdim. O kadar çok fail var ki meğerse günlükmus. :) Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: ne

Bildiğim melodileri duymayı çok seviyorum. Bir sürü kelimenin cümlenin dilinize gelipte sustuğunuz o anı kulağınız da hoş bir tını ile dinlemek.
Şarkıları sevmemizin hikayesi aslında bazen sözlerde bazen şarkının hikayesinde kendimizi bazen ise düşük bir tonda kendimizi bulmaktır. Kalbe dokunuyor ise sizden bir kesit vardır

Neşene ilahlar gibi taptım..

Senin ki düpedüz vurgun sayılır

Geri