Fahriye Evcen'den tatil kareleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Fahriye Evcen, sosyal medya hesabında yaptığı tatil paylaşımlarıyla gündem oldu.

Kaynak

Hx4bCYtY8kqN7k7vxM8NEw.jpg
x297Y-CrLEy05ixp5JkgBw.jpg

hQ7dpFMnT0KXTTC6VI2AWw.jpg
ZXCjQiodrUK17skQomZT7g.jpg

VS5UQyDcEkOuyeaXlswF6w.jpg
EkmUK7gDy0CILOnavLSmrw.jpg

Bu kadının doğum yaptıktan sonra tipi değişti

Cirkindiki larimm. Yaprak dokumunden bilmiyormusun

ilk bölümlerinde eh işteydi de, son sezonda filan çok hoştu, özellikle çalıkuşu’ndaki hali çok güzeldi. Oralarda bir işlem yoktu sanıyorum. Şimdi dudaklar şişmiş, gözler çekilmiş:d

ilk bölümlerinde eh işteydi de, son sezonda filan çok hoştu, özellikle çalıkuşu’ndaki hali çok güzeldi. Oralarda bir işlem yoktu sanıyorum. Şimdi dudaklar şişmiş, gözler çekilmiş:d
Hayatim demedinmi buyken nasil ṣu oldu. Hepsi picah guzeli. Sen benmi kaldi dadlum

Yaş ilerledikçe bu işlemlerin devamı gelmek zorunda çünkü doğal yaşlanma sürecinden daha hızlı şekilde, yüzde yaşlılık izleri ortaya çıkmaya başlıyor. Yüz gergin görününce yaşınız küçülmez çünkü eller, boyun ve gözler her zaman için yaşı ele verir.

çok güzel kadın ama burak bey ile birlikte olmaya başladıktan sonra bir şey oldu. aurası mı kayboldu diyeyim, bilemedim ama bir düşüşte her şeyiyle.....

Neye nasıl yükseldiğini anlamlandıramadığım kadın.
Yaprak Dönümünde sonra tutan tek bir projesi yok. Yaprak Dökümünde de demirbaşlardan değildi zaten; yerine bir başkası da pek ala oynayabilirdi. Aman aman güzel de değil. Yüksekte kalmasını sağlayan bug ne? Konservatuvar mezunu, sanatçı nosyonuna haiz,hemen her projesi arşa çıkan Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır vb. Bu kadın kadar gündemde kalmadı hiç mesela. Fahriye'nin Dilan Polat vari kitleye hitap eden bi yani var sanirim. Dilan Polat'ın 7 milyon takipçisini açıklarken nasıl beynimiz yanıyorsa Fahriye'de de buna benzer bi durum olsa gerek.

yorumlari okuyunca sizlerle guzellik anlayisimin ne kadar farkli oldugunu bir kez daha anliyorum. ben fahriye evcen'in yaprak dokumu dizisindeki halini de begeniyorum, su anki halini de, islem yapti mi yapmadi mi mevzusuna girmeden, o halini bile (giyim tarzi/zevki haric)

burak özçivit’in fahriye’nin çalışmasına izin vermediğini, eve kapattığını, ruhunu emdiğini düşünüyorum… nedeni de çok açık, burak ceylan çapa’yla sevgiliyken ceylo fahriye’yi hep kıskanmış, bi şeylerden de işkillenmiş belli ki o yüzden hep setteymiş. ee sonra noldu? hop bi ayrılık, hop bi çalıkuşu setinde burak-fahriye aşkı ve sonuç… gördüğünüz gibi bir kadın işkilleniyorsa asla boşa değildir. burak sonra elli tane projede yer alırken fahriye sadece burak’la reklam filmi çekebildi çünkü kafasız erkek zihniyetinde bu kız benim sevgilim varken benle aşk yaşadıysa başka sette de bunu yaşayabilir var… yalansa doğru desin çıkıp. burak arap halkına yanlarken, ahlaksız teklifler alması haber olurken fahriye evde selfie çekti durdu sadece. bütün arkadaş çevrelerinden koptular. neslihan atagül’le benzer gelinlikler seçmeleri dışında da fahriye’nin gündem olacağı hiçbir şey yaşanmadı. türkiye’deki en güzel kadınlardan biri belki de ve ruhunu eme eme onu donuk, ifadesiz, hissiz bir robota dönüştürdü.
burak özçivit yargılanmalıdır. ay içimi döktüm bi an…

tatil karelerinin bile gündem olamaması ve benim acı dolu bir gerçeği dökmem… üzgünüm fahriye, leyla’nın sana fırlattığı ceket gibi fırlatılıp atıldın… :emoji_sweat:

Fahriye Evcen'den "Sizi sıcak bir güne ışınlıyorum" pozları...

Fahriye Evcen'den yazdan kalma karelerini paylaştı. Evinin balkonunda karelerini yayınlayan oyuncu, "Sizi sıcak bir güne ışınlıyorum" notunu düştü.

Kaynak

fahriye-evcen-den-sizi-sicak-bir-gune-isinliyorum-pozlari-2RQke.jpg
fahriye-evcen-den-sizi-sicak-bir-gune-isinliyorum-pozlari-q21B9.jpg

fahriye-evcen-den-sizi-sicak-bir-gune-isinliyorum-pozlari-8DfLA.jpg

fahriye-evcen-den-sizi-sicak-bir-gune-isinliyorum-pozlari-5NS7v.jpg

fahriye-evcen-den-sizi-sicak-bir-gune-isinliyorum-pozlari-ZYzW4.jpg
fahriye-evcen-den-sizi-sicak-bir-gune-isinliyorum-pozlari-Q1krl.jpg

fahriye-evcen-den-sizi-sicak-bir-gune-isinliyorum-pozlari-D807h.jpg

fahriye-evcen-den-sizi-sicak-bir-gune-isinliyorum-pozlari-Uz9ub.jpg

Bu kiz benim güzellik algima uymuyor güzel ama bir aurasi yok eger esmer bir güzel ise melisa nin üzerine yok asla bayılıyorum

1740735481748.jpeg

Geri