Fahriye Evcen Lüks Aracıyla Şov Yaptı

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
3dP863x.md.jpg

Her paylaşımıyla adından söz ettiren Fahriye Evcen kar pozlarına bir yenisini ekledi. 4x4 aracıyla poz veren Evcen'in paylaşımları gündem oldu. Oyuncunun milyon liralık aracı sosyal medyanın diline düştü.

2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2019'da oğulları Karan'a, 2023'te de ikinci oğullları Kerem'e kavuştu.

Geçtiğimiz günlerde küçük oğulları Kerem'in 2. yaş gününü kutlayan çift sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Aile pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Fahriye Evcen paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Ünlü oyuncu lüks 4x4 arazi tipi kamyonunun önünde poz verdi.

3dPQWdX.md.jpg

Lüks kamyonun 5 milyon TL değerinde olduğu iddia edildi.

Oyuncunun lüks kamyonuyla karlar üstünde verdiği pozlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Ancak oyuncunun bu kareleri kısa sürede sosyal medyanın diline düştü. Lüks aracı, bazı kullanıcılar tarafından çöp kamyonuna benzetildi.

KAYNAK

• Kahkaha
Tepkiler: ne
bu sene bi araba alasım var
durun belki alırım

Komsumuz leyla abla bile aldigi fincan takimlarini sunumdan sunuma şekle sokarak sergiliyorsa çok görmemek lazim bu şovunu.

çok iyi yapmış, harika haber.

Sonradan görme böyle oluyor

normalde arabalari umursamam ve anlamam, ama bu arac gercekten hos ve cool geldi gozume. fiyati miyati gecin, kar tatili fotograflar da hos olmus :d ben de oyle pozlar verirdim :d hatta bu aracin ustunde oturur poz verirdim :d fahriye, yine guzelsin, hep guzelsin

Ne abartmışlar yaa 2 milyonun altında araba var sanki
Burak kaç yıldır at sırtında Osmanlı yı kuruyor bi kamyonda mı alamasın hatununa,.,. sizde

Geri