Facebookda begenilerii goremiyorum

• Kullanıcı DenizZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3022 gün önce görüldü
merhaba,,,,
bir kac gundur arkadasimin sayfalara yapmis oldugu begenileri yorumlari goremiyorum
daha onceden gozukuyordu,
eskisi gibi gozukmesi icin ne yapmam gerek ?

senin sayfana yapılan beğenileri mi göremiyorsun ?

sayfalara demişsin, sana beğeni yapılıyor ama sen bunu göremiyorsun öyle mi ?
çerezlerden dolayı olabilir, tam bir temizlik yapıp denedin mi ?

sayfalara demişsin, sana beğeni yapılıyor ama sen bunu göremiyorsun öyle mi ?
çerezlerden dolayı olabilir, tam bir temizlik yapıp denedin mi ?

arkadasimin sayfalara yapmis oldugu begeni ve yorumlari eskiden goruyordum
ama bir kac gundur gozukmuyor

cerezler nerden temizleniyor ?

hangi uygulamadan göremiyorsun ?
chrome mu yoksa mobil uygulama mı ?

masaüstü tarayıcılardan ayarlar kısmından geçmişi silebilirsin, chrome için kısayolu ctrl shift del olması lazım.
facebook lite uygulamasını tamamen kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi ? bir de ayarlarında bildirimleri göster açık mı ?

1 tek arkadasinda mi yoksa butun listendekileri mi goremiyorsun ? takip olayini birakip sadece arkadas kalinca da gorunmuyor yanlis bilmiyorsam.

haber kaynağında arkadaşimin begeni leri gozukmuyor

anladım dediğini,
o dediğinin ayarları var mı bilmiyorum. bende de bazen bazı arkadaşların şunu şunu beğendi yazıyor. bazen yazmıyor.
sağdaki sohbet penceresini biraz aşağı doğru çek, sağ üste gelen yerden kim napmış görürsün. eğer birisini görmüyorsan beğenmiyordur bir şeyi.

masaüstü tarayıcılardan ayarlar kısmından geçmişi silebilirsin, chrome için kısayolu ctrl shift del olması lazım.
facebook lite uygulamasını tamamen kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi ? bir de ayarlarında bildirimleri göster açık mı ?

ben daha cok mobil opera kullaniyorum
bir kac gun boyle oldugundan diger uygulamalara bakdim ayni

anladım dediğini,
o dediğinin ayarları var mı bilmiyorum. bende de bazen bazı arkadaşların şunu şunu beğendi yazıyor. bazen yazmıyor.
sağdaki sohbet penceresini biraz aşağı doğru çek, sağ üste gelen yerden kim napmış görürsün. eğer birisini görmüyorsan beğenmiyordur bir şeyi.

asagi cekme nasil oluyor ?

asagi cekme nasil oluyor ?

öncelikle chrome a çift tıkla
önüne bir pencere açılacak.
üstte boş beyaz yanlamasına geniş bir çubuk var onun adı link çubuğu
oraya şunu yaz : www.facebook.com
mavi bir site açılacak. üst tarafta kullanıcı adı ve şifre yeri gelecek. o bilgileri gir.
sonra giriş de oturumun açılacak.
sağ tarafta messenger var hani, kişilerinin olduğu. onun en üstüne mouse u götür. mouse un el işareti oluyor.o olunca orayı tut aşağı doğru çek.

Sayfa Adıyla Sayfanı Kullanıp SOl Üst Kösedekı Begen Butonuna Tıklayıp Gorebılırsın.

merhaba,,,,
bir kac gundur arkadasimin sayfalara yapmis oldugu begenileri yorumlari goremiyorum
daha onceden gozukuyordu,
eskisi gibi gozukmesi icin ne yapmam gerek ?

Geri