Ozurlerimi sunarak giriyorum ama , acaba mozilla icin gecerli mi buldugunuz basit cozum?
evet denedim oldu şu an
adım adım anlatmaya çalışacağım
1-Masa üstünde bulunan mozilla ff simgesine sağ tıklayın. (
Görev çubuğundaki değil)
Eğer masaüstünde kısayolu yoksa kurulu dizime gitmeniz gerekiyor muhtemelen yerel disk (C)/Program dosyaları (x86)/ Mozilla ff (Sağ tıklayın)
2- Sağ tıkladığınız da Uyumlukuk sorununu gidermeyi tıklıyoruz sonrasında kısa bi süre uyumluluk sorunlarını algılıyor
3-Sınama bittikten sonra açılan sayfadan Önerilen Ayarları Deneyin seçeneğini tıklıyoruz
4-Programı sına deyip ileriye basıyoruz yeni bir Mozilla sayfası açacak açılan sayfayı kapatıyoruz.
5-Yeniden ileri tuşuyla ilerliyoruz
6- Açılan menüde 3 seçenek var. Biz, Hayır farklı ayarlarla yeniden dene seçeneğini tıklıyoruz.
7-Açılan menüde ne tür sorunlar yaşıyorsunuz sorusuna 1.sıradaki win.eski sürümlerde çalışıyordu ancak şu anda çalışmıyor seçeneğini işaretliyoruz
8-İleri dedikten sonra açılan menüden Windows7 yi seçiyoruz ileri diyoruz ve sonrasında sına menüsüne tıklıyoruz
9-Açılan mozilla sayfasını kapatbiliriz tekrar ileri diyerek bu ayarları kaydet deyip işlemi bitiriyoruz. Açık mozilla sayfası varsa hepsini kapatıp yeniden açıyoruz. Sorun bu şekilde çözülmüş oluyor. Uzun gibi gelebilir ama ancak bu şekilde anlatabildim