facebook ,twitter,instagram ne kadar gerekli?

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Sosyal medya çok gereklimi?

Facebook benim ilk göz ağrım, yetiyor bana :p

Hepsinden Birer tane hesabım mevcut , askerde cok işe yarıordu

ama instagramdan iki hesaba sahıbım ve aktıf kullanıcıyım :P

Facebook kullanmıyorum, lüzumlu görmemekteyim, önemli bir özelliği, niteliği ve faidesinin mevcut olduğunu düşünmüyorum zaten.

Twitter hesabım var ama aktif değilim, sadece 10-15 hesabı eklemiş ve bilgi takip amaçlı kullanmıştım.

Facebook sayesinde bir çok eski arkadaşımla tekrar irtibat kurmayı başarmıştım, instagram ise çok güzel ve değişik bilgiler veren sayfaları takip ediyorum aktif kullanıcı değilim, twitter eskiden çok aktif kullanırdım şuan pek aktif değilim.

Gereklilik mevzusu tamamen sizin ne amaçla kullandığınıza bağlı olarak değişir.

Olmasa ölmeyiz hayati, yaşamsal değil. Var ne işe yarıyor ilk okul 3.sınıf arkadaşımın nerede kiminle evlendiğini şuan ne yaptığını görebiliyorum. Yoksa nereden bileyim yıllar geçmiş üstünden.

Bazı olumlu yönleri var mesela eski arkadaşlarını bulabiliyorsun Facebook'da diğerlerini kullanmadığım için yorum yapamayacağım :)

face eski ark bulmak için iyi fakat sıkıyor
instagram amacının dışına çıktı bence

Facebook ve Twitter dışındakileri kullanmıyorum Bi ara instagrama bakayım dedim sarmadı kapattım hesabı

Hiç gerekli değil bence, boşa vakit kaybı hepsi. Kapitalizm şeysi :p

milletin doğumgününü faceden öğreniyorum.
instegramı genelde brezilyalılarla muhabbet için kullanıyorum.
twitterda yok

Aralarından bir tanesini kullanıyorum ama pek gerekli değil .

bekleyen 50 tane arkadaşlık teklifi var.lan adam sünnetçisini bile bulup eklermi.
ne konuşur insan sünnetçiyle.
-nasılsınız görmeyeli
-valla büyüdük serpildik

Feys ve twitter kullanmama rağmen gerekli bulmuyorum. (bu nedir?)
Eskiden 'naber' demek için bile kapıya gelinirdi, artık herşey chat penceresinde olup bitiyor.

Twitter'ı seviyorum. Çok sık olmamakla birlikte, sadece onu kullanıyorum.
İstediğin ne varsa anında haberin oluyor. Haberler, teknoloji, sanat, spor, seminer, konser vs.. Neleri takip ediyorsan artık.
Mesajların 140 karakterle sınırlı olması pek beğenilmese de bence bu bir avantaj. Böyle olunca twitler tamamen hedefe odaklı oluyor. Bir haberi anlamak için bir sayfa yazı okuman gerekmiyor, meseleyi hemen anlıyorsun. İlgini çekmiyorsa uzun bir yazı okumamış oluyorsun. Daha fazlasını merak ediyorsan haberin sitesine devam edersin.
Diğer konularda da böyle..

akşam kızlarla en popi mekanda çekin yaptıktan sonra, instagramda vafılımı, facebookta da çayımızı yudumlarkenki halimizi paylaşıyım diyorum. sonra eve geldiğimde de arkadaşlar candır temalı bi tivit çakarım.

Geri